David Beckham: Páté dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

David Beckham: Páté dítě?

Victoria Beckham
Victoria Beckham (ČTK/AP, ara)

Takové řečičky by si měl odpustit. Říká si o malér, ale když už si pustil pusu na špacír v televizi, musí jen doufat, že se to nedozví jeho manželka Victoria (37). To ona před pár dny řekla – už žádné další dítě nechci... Třítýdenní dcerka Harper Seven má být posledním potomkem. Jenže pyšný tatínek David Beckham (36) naopak zahlásil – klidně bych ještě jedno miminko chtěl...

Zřejmě v návalu citů se tomu neubránil a culil se do kamery: „Když budeme mít štěstí, doufáme, že se třeba ještě jedno děťátko podaří,“ svěřil se americké Extra TV. Byl dlouho z domova, hráli s Los Angeles Galaxy hodně zápasů venku.

„Je to pro mě hodně těžké být dlouho od rodiny. Nemohu se dočkat, až se vrátím domů, vezmu ji do náruče a políbím ji,“ rozplýval se. A pak to z něj vypadlo, to s tím pátým miminem. Přitom Victoria pro bolesti zad a jiné těhotenské obtíže nechce o rozšiřování rodiny ani slyšet.

„Je úžasné mít velkou rodinu. Měli byste vidět, jak jsou z Harper Seven naši kluci celí pryč. Nehnou se od ní,“ tlachal David šťastně. Bráchové Brooklyn (12), Romeo (8) a Cruz (6) jsou prý skvělé chůvy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.