Jack Nicholson: Sexuální dynamo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jack Nicholson: Sexuální dynamo!

Jack Nicholson je v sexu jednička.
Jack Nicholson je v sexu jednička. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Kdo je největším svůdníkem Hollywoodu? Jednoznačně Jack Nicholson (69)! V jeho věku většina mužů zahřívá své nohy v pletených papučích a na krásné ženy se dívá maximálně v televizi. Stále šarmantní Jack si naopak při lovení krásek může ušoupat podrážky.

„Řekněme, že už trochu stárnu, ale pořád jsem ten starý dobrý šprýmař jako zamlada. Pořád si rád zaflirtuji s pěknou ženou,“ svěřil se herec, který po rozvodu v roce 1968 do manželství už nikdy znovu nevstoupil.

Jack Nicholson ale vyniká nejen v umění zalichotit ženě, ale navíc je prý v posteli pěkný divoch s vytříbenou technikou. „Pokud jde o sex, nesahají mu ti hollywoodští usmrkánci ani po kotníky,“ svěřila se v rozhovoru pro časopis Steppin Out herečka Sallie Toussaint, Miss Connecticut z roku 2000, která hraje s Jackem v jeho nejnovějšího filmu – thrilleru Skrytá identita. Spolu se totiž před kamerou oddávali dost odvážným milostným hrátkám. Mimochodem – Nicholson ve filmu řádí v posteli i se dvěma mladými dívkami najednou.

„Byl jsem u toho trochu zadýchaný, ale užil jsem si to. Myslím, že to bude jedna z mých nejlepších erotických scén. Diváci budou koukat,“ řekl po natáčení Jack. „Hvězdy jako Brad Pitt, Leonardo DiCaprio nebo Mark Wahlberg by se od něj měly ve věcech sexu ještě hodně učit,“ tvrdí Sallie Toussaint. A Nicholsonův kolega Matt Damon dodává: „Jack je prostě sexuální dynamo!“ Jack Nicholson si sice nedávno vyrazil na dovolenou do francouzského SaintTropez s herečkou Larou Flynn Boyle (36, seriál Twin Peaks), vázat na jednu ženu se prý ale nechce. V rozhovoru pro americký časopis Rolling Stone přiznal, že se v posledním roce intimně sblížil s mnoha ženami, jejichž věk se pohyboval od 21 do 69 let.

„Monogamní vztahy nechápu, s tím nechci mít nic společného,“ prohlásil herec, jehož postelí prý prošlo na 2000 žen a který prý ještě nikdy při sexu nepoužil kondom.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.