Mahulena Bočanová po útoku exmilence: Nechápu tu zlobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mahulena Bočanová po útoku exmilence: Nechápu tu zlobu!

Bočanová s bývalým milencem v dobách, kdy tvrdila, že je zamilovaná. Černý o zamilovaná. Černý o lásce nechce ani slyšet.
Bočanová s bývalým milencem v dobách, kdy tvrdila, že je zamilovaná. Černý o zamilovaná. Černý o lásce nechce ani slyšet. (Aha! – Martin Hykl)

Tomu se říká rána pod pás! Moderátorka Mahulena Bočanová (44) se na svou adresu dozvěděla ostrou sprchu urážek od bývalého milence, modela Martina Černého (37), se kterým už nějaký čas není. A je z toho v šoku!

Co o ní Černý řekl?

„To víte, že mě kamarádi pošťuchovali, ale to byly takové ty řeči u piva. Rýpali do mě, že chodím s transsexuálem,“ nechal se slyšet Černý.A dodal, že Mahulenu opustil i proto, že na něj byla stará.

„Vždyť my jsme měli spíše přátelský než milenecký vztah. Jak jsme se sešli, tak jsme se zase rozešli. Stejně by to nefungovalo. Nic proti ní nemám, ale teď už mě vážně nezajímá,“ řekl Aha! Černý.

Jeho srdce už patří jiné. Možná i proto se Černý v těchto dnech nechová příliš galantně „Opravdu nevím, jak si to paní Bočanová přebrala, ale rozhodně bych to nenazýval vztahem, láskou. Ani nevím, jak se má a co dělá. Vždyť já jsem byl po našem rozchodu také osočen, že prý jí pořád píšu zprávy a volám, což samozřejmě nebyla pravda,“ obhajuje se Černý.

Co na to Bočanová?

Mahulenu gejzír jedovatých výrazů překvapil, a nejdříve se zdráhala uvěřit tomu, že Černý něco takové opravdu řekl. Měla totiž za to, že se rozešli v dobrém. Jenže pak se na serveru super.cz přesvědčila sama. „Jsem překvapená, já mu nikdy neublížila, spíše naopak. Nechápu tu zlobu, byl to galantní a chytrý kluk.

Nevím, co to je za zkrat. Jsem v šoku,“ dodala smutně pro Aha! Bočanová.Ta s  modelem randila od prosince, vztah plný večírků prý ukončili koncem února. V současnosti je prý sama.



Přečtěte si
illis
30. 7. 2011 • 17:43

tenhle vychytralý týpek se chtěl po jejím boku jen zviditelnit, což se mu nejspíš podařilo, ale tím, co o ní vykládá si rozhodně nepomohl . Mahulena na svůj věk vypadá nádherně , vždy upravená, hezky oblečená. Snad se jí ještě podaří najít muže, který bude skvělý a nepůjde mu jen o to, co dělá a kým je. Hodně štěstí Mahuleno .

pavucinka
30. 7. 2011 • 10:58

některý pán se chce dostat do TV a pak neváhá sehrát roli zamilovaného. Poté odhazuje dotyčnou do odpadkového koše. Nejste sama , ale většinou se to veřejnost nedozví.Jako o korupci. Je to svým způsobem ostuda pro obě strany a tak se mlčí.Nejen maldé dívčiny dělají karieru přes postel ale silní muži.

smidrsova
29. 7. 2011 • 19:55

než s vámi naprosto souhlasit. Morálně i chováním jsme skutečně někde v hlubokéms středověku. A skoro 40-letý člověk nikdy nebude "zajíček", i kdyby chodil s 80-letou. Je to postarší fotr, který by se už měl umět chovat. Snad jeho "krásná, zdravá" dcera ejdnou nepotká takovýho chrapouna.

gohah
29. 7. 2011 • 16:56

Zavolat si do bulvaru, ze chci udelat prohlaseni (http://www.super.cz/celebrity/mahulena-bocanova/3574-mahuleno-bocanova-poslouchej-takhle-te-pomlouv a-srab-cerny.html), otevrene ex-partnerku oznacit za stareho transsexuala, ze se ji s kamaradicky pekne vysmivaji, a jeste ji plivnout do ksichtu, ze jeho dcera je, narozdil od jeji, zdrava (!!!) a krasna... To je tedy neuveritelny primitiv, tohle uchylne prase. A do toho se nam zas ta upocena, ceska povaha pekne projevuje - stat se neco takoveho na zapad od nasich hluboce vychodoevropskych, sovinistickych hranic, tak si tak Krysa Roku pan Martin Cerny uz nikdy a nikde neskrtne. Takovouhle sikanu, ktera by byla hluboko pod urovni dnesnich nactiletych, ceska media prezentuji ve stylu: "Bocanova se poucila, ze se nevyplati mit zajice". Vypeceny, slizky zajicek, jen co je pravda, ve svych temer 40 letech!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.