Zedníček odmítal hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zedníček odmítal hrát!

Pavel Zedníček by nejraději ve vířivce zůstal celý den....
Pavel Zedníček by nejraději ve vířivce zůstal celý den.... (pro Aha!: Miroslav ŠNEBERGER)

PRAHA – „Nechte mě tady ještě chvíli,“ žadonil v horké vířivce pražského hotelu Step Pavel Zedníček (56). Herce v tu chvíli totiž zajímala hřejivá koupel víc než tenisový zápas, který se odehrával opodál na hřišti.

Nakonec z vody ale vylezl, a když vzal raketu do ruky, řádil jako uragán! Dobře si vedl i Jiří Krampol (68), který skončil na třetím místě. Cenu pro vítěze si ovšem nakonec odnesl fotbalista!

I přes problémy s kolenním kloubem totiž nakonec zvítězil legendární fotbalista Antonín Panenka! Parťáka na hřišti mu dělal šéf sportovního centra v hotelu David Netucha. Dobrý výkon na hřišti předvedl také herec Jiří Krampol, který se o třetí místo podělil se synem Luďka Soboty Láďou. „Hrálo se mi báječně, ale nenazval bych to tenisem. Říkám tomu česká přehazovaná. Já totiž tenis hrát neumím,“ řekl deníku Aha! sebekritický Krampol.

Sportovní den nebyl ovšem pouze o mužích. Tenisové hřiště svou krásou zpestřila Miss ČR 2004 Jana Doleželová. „Tenis hraji jen rekreačně. Raketu vezmu do ruky jenom dvakrát za rok,“ smála se Jana, která nedá dopustit na inline brusle a plavání. Přesto si nevedla špatně. Skončila až před branami semifinále.

Zato moderátor Martin Severa, který akci společně s módní návrhářkou Valentinou Armandi za Kolumbus V.Y.P. organizoval, zůstal ten den jen u fandění. Podobně kouzelník Pavel Kožíšek byl spíš než na hřišti v posilovně.

9.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.