Cameron Diaz je zkažená: Chlastá, hulí a sprostě nadává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cameron Diaz je zkažená: Chlastá, hulí a sprostě nadává!

Cameron Diaz kašle na vychování
Cameron Diaz kašle na vychování (Falcon)

Hollywoodská hvězda Cameron Diaz (38) dopadla na absolutní dno a rozhodla se štvát všechny lidi kolem sebe. Ve filmu Zkažená úča si užívá odvážnou roli vulgární učitelky, která je postrachem celého ministerstva školství!

Elizabeth Halsey v podání Cameron Diaz má o svém životě jasno. Poté, co ji opustil přítel, doufá, že se objeví někdo další, kdo ji finančně zajistí natolik, aby mohla odejít ze své nenáviděné práce ve školství. A dokud se někdo takový neobjeví, bude muset znuděně proplout svým zpackaným životem, jehož nedílnou součástí je alkohol, marihuana a jehlové podpatky.

Tato úča je pořádně zkažená a netají se tím, že jí jsou veškeré nechápavé pohledy úplně ukradené. Když už je příliš dlouho sama, dojde k závěru, že vysněného muže uloví jedině na nová prsa. Ale na ty její učitelský plat bohužel nestačí. Jedinou naději pro ni představuje prémie, kterou získá učitelka nejpilnější třídy. Elisbateh má ovšem ve škole silnou konkurenci v podobě Amy, která vyznává zcela opačné hodnoty.

„Není zlá, jen je jí prostě všechno lhostejné. Učení ji ani v nejmenším nebaví, necítí žádnou touhu předávat dětem vědomosti. Nic ji nemotivuje k tomu být lepší učitelkou. Líbí se mi, že se vůbec nemění,“ řekla o své komediální roli Cameron Diaz.

Postavu drzé učitelky si herečka hned zamilovala. „Takové role vám nebývají nabízeny zrovna často. Tenhle scénář byl ztřeštěný a ohromně zábavný. Než jsem ho poprvé dočetla do konce, měla jsem jasno – tuhle postavu jsem si musela zahrát,“ rozplývá se nad drsnou komedií Cameron Diaz, která se proslavila díky filmům Něco na té Mary je nebo Prostě sexy.

Jako Zkaženou úču ji už můžete vidět i v českých kinech. Více o filmu prozradí galerie, trailer nebo originální »desatero« Elizabeth Halsey.

Učitelské desatero Elizabeth Halsey:

1. Žádné podpatky nejsou příliš vysoké, žádný svetr příliš přiléhavý, žádný výstřih příliš hluboký. Kromě toho, tyhle děti už to stejně všechno viděly na internetu.

2. Filmy jsou knihami současnosti. Divili byste se, jak výchovné filmy jako Stůj při mně nebo Nebezpečné myšlenky ve skutečnosti jsou.

3. Dodržujte pitný režim: V šuplíku stolu mějte pohotovostní zásobu svého oblíbeného alkoholického nápoje.

4. Když nastane krize a alkohol na to nestačí, pojistěte se nouzovým jointem v kabelce. Konopí je léčivé a pokud nekouříte v tělocvičně, je to zcela v pořádku.

5. Vždycky buďte k žákům upřímní. Jestliže nestojí za nic, měli by to vědět.

6. Odpočinek je důležitý. Pokud jste předešlé noci příliš ponocovali, vyspěte se ve třídě.

7. Házením předmětů po žácích je připravujete na život.

8. Pokud díky vám škola dostává spoustu dotací, očekává se, že si z nich něco necháte.

9. Šetřete si práci, jak to jen jde. Jako třeba desatera...prostě napište jen devět bodů. Nikdo si toho nevšimne.



Přečtěte si
aznom
4. 9. 2011 • 20:17

A právě proto ji miluju!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.