Cibulková se od nevěrného Etzlera nehne na krok: Hlídám si tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cibulková se od nevěrného Etzlera nehne na krok: Hlídám si tě!

Cibulková si nevěrného Etzlera hlídá i na place. Coby majitelka modelingové agentury má všechny krásky na očích, a tak si pohlídá, aby Etzler nezvlčil.
Cibulková si nevěrného Etzlera hlídá i na place. Coby majitelka modelingové agentury má všechny krásky na očích, a tak si pohlídá, aby Etzler nezvlčil. (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát, Nogup Agency)

Herečka Vilma Cibulková (48) sice vzala záletného manžela Miroslava Etzlera (46) po jeho únorové avantýře s mladičkou Radkou Pavlovčinovou (22) na milost, ale její důvěru si zpět nezískal. Cibulková si nevěrníka hlídá jako oko v hlavě a dokonce si vydobyla roli ve filmu Hrana, kde s Etzlerem hraje i spousta modelek.

Ve včera dotočeném thrilleru si Cibulková zahrála majitelku modelingové agentury, a tak má veškeré scény s kráskami plně pod kontrolou.

Nechce totiž, aby mezi jejím mužem a nějakou krasotinkou přeskočila na place jiskra tak, jak se to stalo na počátku roku právě s Pavlovčinovou při natáčení seriálu Cesty domů.

„Původně se pro roli majitelky agentury počítalo jen s Kateřinou Brožovou, která se osvědčila už na minulém projektu Czech Made Man v roli bordelmamá. Roli ale dostala i Cibulková a agenturu vedou hned dvě dámy,“ prozradil zdroj ze štábu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.