Táta Amy Winehouse Mitch: Spi sladce, andílku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Táta Amy Winehouse Mitch: Spi sladce, andílku...

Nebohá Amy Winehouse (†27).
Nebohá Amy Winehouse (†27). (EPA, Reuters, ČTK/AP)

Pohřeb britské zpěvačky Amy Winehouse (†27) se včera v Londýně stal událostí dne. Posledního rozloučení s kontroverzní hvězdou se zúčastnilo na 200 lidí. Nejdojemnější slova pronesl zpěvaččin otec Mitch. „Spi sladce, můj andílku,“ rozloučil se se svou nešťastnou dcerou.

Britové náhlý odchod kontroverzní hvězdy prožívají naplno a někdy až hystericky. Fanoušci staví na ulicích improvizované mohyly z květin, drobných dárků i láhví alkoholu, kterými chtějí Amy naposledy uctít.

Na včerejší pohřeb, konaný striktně dle židovských tradic, se ovšem nikdo z nich nepodíval. Konal se na hřbitově v londýnské čtvrti Edgwarebury s vyloučením veřejnosti i médií.

Přítomna byla jen rodina a nejbližší přátelé, celkem asi 200 osob. Mezi nimi Kelly Osbourne (26), dcera rockera Ozzyho Osbournea, která patřila mezi nejlepší přítelkyně zesnulé, nebo Bryan Adams (51). Po obřadu, který vedl místní rabín, následovala kremace.

Exmanžel Blake ostrouhá! Vydědila ho!

Bývalý manžel Blake Fielder-Civil (33) včera na pohřbu Amy Winehouse chyběl. Je totiž na 32 měsíců ve vězení za vloupání. Po zprávě o smrti zpěvačky se prý zhroutil a jeho známí se bojí, aby si nesáhl na život.

Podle některých je ale otázkou, zda ho víc zdrtila smrt bývalé lásky anebo fakt, že ho zcela vyškrtla ze své závěti, ve které jde o majetek ve výši 300 milionů korun! Drogově závislý Blake žil s Amy v letech 2007 až 2009.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.