Zpěvačka Lucie Bílá: Vařila pro postižené! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Lucie Bílá: Vařila pro postižené!

Lucie Bílá přiložila ruku k dílu a připravila pro malé strávníky spoustu pamlsků.
Lucie Bílá přiložila ruku k dílu a připravila pro malé strávníky spoustu pamlsků. (Foto Konto Bariéry )

Lucie Bílá (45) má zlato nejen v hrdle, ale i v srdci. V rámci charity neváhá přiložit ruku k dílu, připravit pro handicapované děti dobroty a ještě je políbit!

„Pro děti je vždy kontakt důležitější a účinnější než cokoli jiného, proto to políbení. Někteří totiž nevnímají slova, ale pohlazení,“ řekla.

„Byla jsem tam jen pro děti. To jsou ty pravé hvězdy, o které je třeba se starat a rozmazlovat je. Proto jsem s kuchaři vařila a jídlo jim roznášela,“ prozradila deníku Aha! Bílá.

Coby patronka Konta Bariéry se zapojila do charitativní akce, která má sehnat prostředky na pořízení patnácti velkoprostorových vozů pro přepravu osob se zdravotním postižením.

„To, co je pro nás samozřejmostí, jako třeba vyjet si na výlet, dopravit se na kulturní akci, nebo se denně přepravovat do školy či zaměstnání, je často pro člověka na vozíku velmi komplikované až nemožné. Jsou tak odtrženi od běžného života,“ vysvětluje Bílá.



Přečtěte si
avina
28. 7. 2011 • 14:26

Nárazové charitativní akce jsou hl.propagací organizátorů.Mamka Lucie je ve svém živlu.Pomoc potřebují všechny děti soc.slabých rodin,více cítí onu propast....

xcarodejka
28. 7. 2011 • 13:23

ale někdy mám pocit, že se/ a někdy i falešně/ dává hodně pozornosti mentálně postiženým. Jedou někam, vidí-nevidí, mají z toho jen chvilkovou / snad někdy/ radost a nic. Některé zdravé děti by sociální pomoc více ocenily, více podtřebovaly napříkald k podchycení jejich talentu a tam ta pozornost není.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.