Pohřeb Amy Winehouse: Chyběl exmanžel, nepustili ho z vězení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pohřeb Amy Winehouse: Chyběl exmanžel, nepustili ho z vězení

Zdrcená Kelly Osbourne.
Zdrcená Kelly Osbourne. (profimedia.cz)

VIDEO V úterý odpoledne na hřbitově v Edgwarebury v Londýně řekli naposledy sbohem zpěvačce Amy Winehouse (†27), kterou našli v sobotu odpoledne mrtvou v jejím londýnském bytě. Pohřeb probíhal podle židovských tradic a tím pádem pouze v úzkém kruhu přátel a rodiny, ovšem bez Amyniného exmanžela. Toho nepustili z vězení, kde je kvůli loupežím a přepadení.

Okolo třetí hodiny odpolední se do krematoria na londýnském hřbitově v Edgwarebury začali sjíždět nejbližší přátelé a rodina zesnulé zpěvačky Amy Winehouse, aby se s ní naposledy rozloučili.

Video se připravuje ...


Pohřeb však podléhal židovským tradicím, a tak jedinou celebritou, která se loučila spolu s rodinou, mohla být jen Kelly Osbourne. Zbytek smutečních hostů se skládal pouze z úzkého rodinného kruhu.

A zatímco Amynin současný přítel Rag Travis na pohřeb zvaný byl, jejího ex-manžela Blaka Fieldera-Civila byste hledali jen stěží, odpykává si totiž trest ve vězení za přepadení a loupeže a vedení věznice mu na poslední chvíli mimořádnou vycházku nepovolilo. Mnozí ho obviňují z toho, že právě on přivedl Amy k drogám a tím se více či méně podílel na její smrti.



Zdrcený otec Amy Winehouse, který dorazil se současnou manželkou Jane, během smutečního proslovu vyprávěl o dětství své dcery i o tom, co pro něj znamenala. „Spinkej sladce andílku, budeme tě navždy milovat,“ uzavřel svoji řeč.

Jeho první žena a matka zesnulé zpěvačky Janis Winehouse se přišla se svou dcerou rozloučit ve společnosti neznámého muže a Amyniného bratra Alexe.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.