Agáta Hanychová (26): HONEM, RODÍM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Agáta Hanychová (26): HONEM, RODÍM!

Agáta s bříškem.
Agáta s bříškem. (Aha! – Martin Hykl)

Agáta Hanychová (26), která je v posledním stadiu rizikového těhotenství, ujížděla včera odpoledne narychlo do porodnice!

Že se termín porodu původně stanovený na polovinu srpna může posunout o pár týdnů dříve, lékaři varovali už při posledních kontrolách...

„Může to být každým dnem,“ měla jasno už v polovině minulého týdne i modelčina máma, herečka Veronika Žilková (49). Je ráda, že se Agáta s přítelem Miroslavem konečně vrátili z horské chaty, kde trávili několik dní nařízeného klidu.

„Těší mě, že je doma, kde není odříznutá a je rychle dostupná sanitkou,“ dodala. I Agáta už byla připravená nějaký ten čas. „Tašku s věcmi mám sbalenou u dveří a přítel spí s klíčky od auta pod polštářem,“ prozradila s tím, že nechce, aby někdo – včetně nejbližších – u porodu asistoval.

Když Agáta včera došla k závěru, že se opravdu schyluje k porodu, popadla tašku a bez dlouhých okolků zamířila do nemocnice. V době uzávěrky však ještě nebylo jasné, jestli se očekávaný syn narodil, nebo se jednalo o planý poplach...



Přečtěte si
zikmund
26. 7. 2011 • 21:00

To už tu je od rána. Mazej zpátky, jsou tam dvě aktuality.

fiat
26. 7. 2011 • 17:59

No, třeba jí ten její bude taky moc vděčný, jako je Katrel Gott Ivance. Ono je to opravdu něco vzácného...... zvláště,když ženská odběhne z pole,porodí a když se trochu prospí, tak zase pracuje. Vylehávání a císařák to je hodno velkého obdivu. Ale tak jak dotyčná žije, tak potom taky snáší těhotenství a probíhá i porod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.