Mohamed Ali o Amy Winehouse: Může si za to sama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mohamed Ali o Amy Winehouse: Může si za to sama

Jakub Mohamed Ali komentuje dění v showbyznysu.
Jakub Mohamed Ali komentuje dění v showbyznysu. (Petr Novotný)

BLOG Je mi to líto, mrzí mě to, ale smutek necítím. Tohoto koně si Amy vybrala a osedlala sama. A chytrá byla dost na to aby věděla a viděla, že ji doveze do pěkný pr*ele…

Zrovna já na tohle téma moc diskutovat nemůžu, jelikož sám jsem ze svého poníka sesednul jen tak tak. Nicméně - byla to hvězda, jaká se rozsvítí jednou za sto let. Je to bohužel ta samá hvězda, jaká problikla v Hendrixovi, Cobainovi, Joplince i nesmrtelném Elvisovi.

Škoda, že si světoví umělci neumí kontrolovat špičku tak, jako minule zmiňovaná Ljuba Hermanová, která to stejně jako Hugo Haas nikdy »nepřekopla«. Nehodlám ale tuto nešťastnou zprávu nijak zlehčovat.



Přeji ti Amy, abys klid nalezla alespoň tam, kde jsi teď. A pokud tam budeš číst tyto řádky, pozdravuj Mikiho Volka, obzvlášť velkou pusu pošli Mukovi a on už bude vědět, koho má dál pozdravovat.

Amen,
Ali Baba.


Kdo je Mohamed Ali?

Hudebník Jakub Mohamed Ali, který komentuje ve svém blogu na Ahaonline.cz vážně i nevážně česká showbyznys, se narodil před 39 lety v tehdejší ČSSR jako dítě Kurda a Češky.

Přestože je držitel několika platinových desek, v poslední době se o něm hovoří především v souvislosti s potyčkami mezi ním a slovenským »protějškem« Rytmusem nebo střelbou v pražské Korunní ulici, tu má na svědomí jeho bratr.

Má rád televizi, jídlo, národní hymnu, film Vykoupení z věznice Shawshank a rozhodně si ve svých projevech nebere servítky...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.