Zpěvačka Amy Winehouse (†27): Našli ji mrtvou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Amy Winehouse (†27): Našli ji mrtvou!

Amy Winehouse byla talentovanou zpěvačkou.
Amy Winehouse byla talentovanou zpěvačkou. (Profimedia.cz)

Britská zpěvačka Amy Winehouse (†27) byla včera ve svém bytě v Londýně nalezena mrtvá!

Záchranka přijela v 16.54 našeho času, lékařům nezbylo než po 10 minutách marného oživování konstatovat smrt. Pravděpodobnou příčinou úmrtí je předávkování drogami.

Nadějný talent

Amy Winehouse se narodila 14. září 1983. Hudební kariéru nastartovala tehdy dvacetiletá zpěvačka v roce 2003 a brzy se stala hvězdou. Svůj talent ale zastínila problémy s alkoholem a drogami.

Na odvykací klinice byla jako doma a média pravidelně zásobovala fanoušky jejími fotografiemi v alkoholovém opojení a s cigaretou v ruce. Poslední koncertní šňůru musela zrušit poté, co v červnu v Bělehradě na pódium přišla tak opilá, že se ani nebyla schopná udržet na nohou, natož zpívat...

Nepodařené manželství

Amy byla dva roky vdaná. Jejím osudovým mužem byl producent Blake FielderCivil, kterého si vzala v roce 2007. Jejich vztah byl plný divokých hádek, manžel Amy dokonce i bil. Není tedy divu, že se v roce 2009 rozvedli.

Matka smrt předpověděla!

Zpěvaččina matka Janis se jí snažila z drogového pekla pomoci, nezbedná dcera si od ní ovšem poradit nenechala. Na dotaz novinářů v roce 2008 odpověděla takto: „Nezbývá nám než sledovat, jak se sama postupně zabíjí. Nedivila bych se, kdyby zemřela dřív než já. Může to přijít kdykoliv, klidně za pár let...“ Tenkrát určitě netušila, jak blízko je pravdy...

Poslední video před smrtí nawww.ahaonline.cz



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.