Amy Winehouse: Takhle ji viděli naposledy. Nevydala ani hlásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Amy Winehouse: Takhle ji viděli naposledy. Nevydala ani hlásku

Polonahá Amy Winehouse v hotelové zahradě.
Polonahá Amy Winehouse v hotelové zahradě. (Profimedia.cz)

Jen dva dny před svou smrtí se Amy Winehouse (†27) objevila na koncertu své kmotřenky Dionne Bromfield (15). Bylo to naposledy, co ji svět spatřil živou…

Po děsivém trapasu při bělehradském koncertě se Amy Winehouse stáhla z veřejného života. Poprvé se objevila venku až při koncertu své kmotřenky Dianne Bromfield, kterou přišla nečekaně podpořit.




Když se zpěvačka objevila na pódiu, publikum v šoku začalo bouřlivě tleskat. Amy vyhublá na kost svoji kmotřenku Dionne objala. A zatímco Bromfield zpívala, viditelně zesláblá Winehouse se pohupovala na pódiu v rytmu hudby. Když jí ale dala kmotřenka k ústům mikrofon, aby něco zazpívala, z Amy nevyšla ani hláska.



„V současné době Amy Winehouse zrušila všechna svá vystoupení. Jsme připraveni udělat všechno proto, aby se z toho dostala, v což všcichni hluboce doufáme. Poskytneme ji pro to tolik času, kolik bude potřeba,“ znělo tehdejší vyjádření zpěvaččiného managementu. Bohužel se jim Amy zachránit nepodařilo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.