Mrtvá Amy Winehouse: Poslední koncert? Trapas! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mrtvá Amy Winehouse: Poslední koncert? Trapas!

Amy Winehouse byla mrtvá už dávno... menší foto z výstavy Marca Peregoa The Only Good Rock Star Is a Dead Rock Star
Amy Winehouse byla mrtvá už dávno... menší foto z výstavy Marca Peregoa The Only Good Rock Star Is a Dead Rock Star (koláž Ahaonline.cz)

Na zpěvačku Amy Winehouse, kterou našli v sobotu mrtvou v londýnském bytě, budou nejspíš všichni vzpomínat jako na feťačku a alkoholičku. Na svém posledním koncertě v Bělehradě se sotva udržela na nohou. Nikdo ale tehdy netušil, jak moc je situace ve skutečnosti vážná.

Amy se proslavila písní, ve které zpívá, že ji na odvykací kůru nikdo nedostane. Ačkoliv se postupem času přece jen nechala přemluvit k několika pobytům v nejrůznějších sanatoriích pro drogově a alkoholově závislé, svůj boj s návykovými látky prohrála.

Že je situace opravdu vážná se ukázalo už před měsícem v Srbsku, kde měla Amy v rámci svého evropského turné odzpívat koncert, jenž měl znamenat velký comeback po další z odvykacích kúr. Místo zářivého návratu ale předvedla Amy pěknou ostudu.

Začala koncert o hodinu později a byla natolik pod vlivem akolholu i drog, že se nemohla ani udržet na nohou. Po první neúspěšné písničce, kdy dokonce upadla se rozhodla koncert ukončit, stejně jako následně i celý zbytek turné.

Nepomohlo ani to, že srbský hotel, v němž se ubytovala, vyklidil kvůli ní z budovy veškerý alkohol. Lékaři jí tehdy na rovinu řekli, že pokud s alkoholem a drogami nepřestane, umře. A to se bohužel vyplnilo.

Jako prorok se projevil i umělec Marco Perego. Ten vytvořil v roce 2008 fotomontáž mrtvé Amy Winehouse pro speciální výstavu v New Yorku. Asi netušil, že se to stane za tři roky skutečností.



Přečtěte si
zankalh
12. 4. 2012 • 22:33

Vy hlupacikovia.Pre vas,ktorych Amy nic neznamenala a nepacila sa vam jej hudba,tak sa laskavo o nej takto nevyjadrujte.To nemate hanby este aj o mrtvom takto hovorit?Zefy-ked sa ti nepacil jej hlas a hudba,tak si ju nemal pocuvat.Silvervoice-myslim ze Amy toho dosiahla za 27 rokov ovela viac nez ty Zaujimalo by ma akym zivotom zijete vy

zefy
14. 9. 2011 • 22:47

Odporná. I to její kvílení.

silvervoice
25. 7. 2011 • 00:51

Každého feťáka je třeba zavřít do klece na půl roku - v jeho vlastním zájmu. Domlouvání NIKDY nepomáhá! Kdo se ufetuje v 27 letech je vůl a žádný génius!

turbulence
24. 7. 2011 • 14:10

škoda velká škoda ,sakra

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.