Nejlepší povolání na světě?: Má ho asistentka Brada Pitta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejlepší povolání na světě?: Má ho asistentka Brada Pitta

Brad s partnerkou Angelinou.
Brad s partnerkou Angelinou. (Profimedia.cz, Reuters)

Pěkné brunetce nyní závidí miliony žen celého světa.

Strávit celý den po boku jednoho z nejpřitažlivějších mužů planety Brada Pitta (47) se totiž jen tak někomu nepoštěstí. Mnoho bohatých paniček by za jediný den s ním neváhalo vysolit miliony. Tahle kráska ale naopak zaplaceno dostává! Je totiž Bradovou asistentkou.

Idol žen nyní ve Velké Británii natáčí film World War Z. A už začíná být nápadné, kolik času věnuje přitažlivé dlouhovlásce s plachým úsměvem! Jeho partnerka Angelina Jolie (36) by se teď měla mít na pozoru.

Obzvláště když se podle některých zpráv chystají s Bradem letos vzít. Z nevinného flirtování, ke kterému podle svědků mezi Bradem a půvabnou slečnou na place denně dochází, se totiž může vyklubat vážný vztah.

Ostatně u Pitta by to nebylo poprvé. Vždyť s Angelinou podvedl svou tehdejší manželku Jennifer Aniston (42)! A stalo se to rovněž při natáčení. V roce 2004 k sobě zahořeli plamenem vášně při filmování snímku Pan a paní Smithovi...



Přečtěte si
mosaz
22. 7. 2011 • 20:04

To ale není Angelina!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.