Janda: Chci miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Janda: Chci miminko!

Petr Janda by chtěl s manželkou Alicí miminko
Petr Janda by chtěl s manželkou Alicí miminko (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Další z hudebních velikánů plánuje ve zralém věku potomka! Po Karlu Svobodovi (67), kterému se loni v květnu narodil syn Jakub a Karlu Gottovi (66), který očekává s přítelkyní Ivanou Macháčkovou dítě koncem dubna, chce šířit své geny i frontman legendární skupiny Olympic Petr Janda (63).

O téměř čtyřicet let mladší Alici Fojtíkovou (24) si vzal Janda loni v červnu a je to láska jako trám. Není proto divu, že zamilovaná dvojice touží po miminku. „Poměrně dost se o tom s manželkou bavíme. Rozhodně bychom se dítěti nijak nebránili,“ přiznal Janda, který má z předchozích dvou manželství dvě dcery, Martu a Elišku a syna, který zemřel. Nechce však tlačit na pilu a věcem dává volný průběh. „Necháme to na osudu, nijak to neplánujeme,“ vysvětlil zpěvák, který by byl rád, kdyby miminko počali přirozenou cestou. „Ale kdyby to nešlo, asi bychom se poradili o umělém oplodnění,“ dodal.Rod Svobodů už mužského potomka má, Gottovi prý karty a hvězdy také předpovídají syna a jistě i Janda by si po dvou dcerách přál chlapečka. A pokud jablko nepadne daleko od stromu, budou mít Češi další generaci hudebních velikánů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.