Kapelu Nightwork zavřou do klece? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kapelu Nightwork zavřou do klece?

Nightwork se účastní netradiční reality show.
Nightwork se účastní netradiční reality show. (Evropa 2)

Běžně můžete v zoologické zahradě vídat gepardy, slony, nebo žirafy. O tomto víkendu vás tam může překvapit nový přírůstek - aktuálně nejúspěšnější česká kapela Nightwork.

Skupina se totiž nechá po vzoru zvířat na dva dny zavřít do výběhu, kde také odehraje dobročinný koncert. Fanoušky prosí o jediné: "Nekrmte nás!"

Chcete se podívat, jak žije Nightwork? Jaké má zvyky, co jí, čím se baví, v kolik  a jestli chodí spát zpěvák Vojta Dyk, kytarista Jakub Prachař, klávesisti František Soukup a Jan Maxián, bubeník Ondřej Sluka a basista Jakub Antl? Pak dorazte 24. nebo 25. července do pražské Zoologické zahrady.

Jako ve správné reality show, nebudou ani tady chybět kamery, které budou po celou dobu snímat detaily ze života všech šesti muzikantů a přenášet je živě na hudebním serveru Koule.cz.

„Během dvou dnů předvedeme, jak žijeme, zkoušíme, skládáme, bavíme se a hrajeme poker, karty a Xbox,“ vypočítává klávesista a zpěvák František Soukup a dál popisuje: „K našemu pohodlí budeme míst závěsné sítě, kuchyňku, obývák, ale třeba i sprchu, kde se budeme sprchovat v plavkách.“ O žádném soukromí se však nedá mluvit – fanoušci do všech míst uvidí.  A to i po setmění, v rámci nočních prohlídek.

Součástí „kapelové klece“ bude i pódium, na kterém na závěr zoologického angažmá, v pondělí 25. července, Nightwork odehrají osmdesátiminutový koncert včetně nové „zvířecí“ skladby. O zvířata se ale netřeba bát, koncert bude hlasitostí uzpůsoben tak, aby jejich citlivé uši nepřišly k úhoně!



Přečtěte si
fizi
20. 10. 2011 • 19:49

nestojí už nikomu za diskusi.Nedivím se.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.