McŽhavý Mark Sloan z Chirurgů jde na odvykačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

McŽhavý Mark Sloan z Chirurgů jde na odvykačku!

Eric Dane se rozhodl se svou závislostí na lécích proti bolesti bojovat.
Eric Dane se rozhodl se svou závislostí na lécích proti bolesti bojovat. (profimedia.cz)

Jedna z hvězd seriálu Chirurgové Eric Dane (38) alias doktor »McŽhavý«  Mark Sloan musí na odvykací kůru do léčebny. Stal se totiž závislý na lécích na bolest. Ty dostal předepsané kvůli zranění, které si způsobil při sportování.

Jak uvedl hercův tiskový mluvčí, Dane nastoupil na prominentní kliniku zabývající se léčbou závislostí The Hills Treatment Centre v Los Angeles zcela dobrovolně. Cítil, že bez léků proti bolesti, které začal užívat, když se zranil při sportu, už nemůže žít, a tak se rozhodl svěřit do rukou profesionálům.

Impulsem pro to, aby léčebnou kúru podstoupil, byl i fakt, že jeho žena, rovněž herečka Rebecca Gayheart porodí za šest měsíců jejcih šestnáctiměsíční dcerce Billie Beatrice sourozence. Navíc musí být Eric v dokonalé kondici, než začne natáčení další díly oblíbeného seriálu Chirurgové, kde ztvárňuje svůdníka a specialistu na plastickou chirurgii doktora Marka Sloana.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.