Svůdná Klára Kováčová (27): Švýcaři z ní šílí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Svůdná Klára Kováčová (27): Švýcaři z ní šílí

Sexy dvojka Radoslav Kováč a jeho manželka Klára. Ve Švýcarsku mají atrakci.
Sexy dvojka Radoslav Kováč a jeho manželka Klára. Ve Švýcarsku mají atrakci. (Foto STIX, ara)

Natěšení Švýcaři se celí chvějí nedočkavostí.

Svůdná Klára Kováčová (27), manželka bývalého reprezentanta Radoslava Kováče (31), dorazí dnes do Basileje.

A je z toho poprask jako hrom. Tamní média ji ihned po přestupu potetovaného andílka Koviho do FC Basilej vyhlásila za nejžhavější fotbalovou ženušku. Největší krasavici Super ligy.

Jen co se k novinářům doneslo, že Radek má doma bývalou českou vicemiss, přítelkyně a partnerky ostatních hráčů ostrouhaly a jsou na vedlejší koleji. Sexy Klárka jim dává na frak.

Jenže Radek se o svojí milé moc vybavovat nechce. Nejradši by všem vyprávěl jenom o čutání do meruny a dotazy na svoji fešandu trpělivě odbývá: „Moje žena byla modelka a udělala spoustu fotek, ale já se chci bavit jenom o fotbale.“

To se ale bude muset načančaný středopolař polepšit. První zápas totiž nic moc nepředvedl a jeho mančaft jenom plichtil v Bernu. „Je to normální. Asi potřebuju trochu času,“ vysvětloval své marné toulání po hřišti.

No a tak mu zatím k vylepšení profilu u fanoušků pomůže dnešní příjezd půvabné Kláry a synků Radka a Davida...

Klára: Lichotí mi to, ale neřeším to

Zrovna včera mířila autem do Švýcarska. Jsou tam z ní paf, možná ji budou vítat jako bohyni. „Radek mi říkal, že se něco takového psalo. Je to lichotivé, ale jsme ve Švýcarsku kvůli fotbalu, ne kvůli mně,“ řekla včera deníku Aha!

Klára Kováčová. Byla na cestě, vůz měla napěchovaný až po střechu. „Klidně bych naložila i náklaďák, jsme taková kočovná rodina.“ Ovšem do Basileje, kam Radoslav Kováč od léta přestoupil, se už moc těší. Sebrala synky Radka (2) a Davida (3 měsíce) a stěhuje se za manželem.

„Je to určitě mnohem lepší místo pro život než Londýn. Budeme tam až do konce sezony. Radeček možná půjde do školky,“ dodala Klára s tím, že první týden jí pomůže maminka.

A že by měla být playmate mezi fotbalovými manželkami? To vážně až tak moc neřeší. „S dvěma dětmi? Mám jiné starosti,“ smála se ještě dlouho do telefonu...



Přečtěte si
boening737
20. 7. 2011 • 21:16

Koukam, ze si stejne uchylne prase jako botaty podnikatel. Trpis komplexem, ze mas male prirozeni nebo mas problemy v sexu? Dalsi vysvetleni by bylo to, ze se snazis byt svalnaty, ale jedine kolep pusy na vic nemas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.