Modrovský dal Banášové kopačky a přišel o kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Modrovský dal Banášové kopačky a přišel o kšeft!

Peter přišel o Adelu i o honorář z Let's Dance...
Peter přišel o Adelu i o honorář z Let's Dance... (Profimedia.cz)

Po celé dva roky to vypadalo, že vztah tanečníka Petera Modrovského a Adely Banášové je dokonalá pohádka. Pak ale přišel rozchod, protože si Peter prý ještě „dostatečně neužil života,“ zatímco Adela chtěla rodinu a děti. Teď toho možná tanečník lituje. Jejich cesty se rozešly i v pracovní rovině...

Peter Modrovský možná získal po rozchodu s Adelou Banášovou víc svobody na mládenecký život, finančně mu to ale moc neprospělo. Nebylo tajemstvím, že mu slavná moderátorka značně vypomáhala při rekonstrukci taneční školy a podporovala jeho aktivity. Tomu je konec a teď navíc tanečník přišel i o lukrativní kšeft.

Po několika řadách oblíbené slovenské taneční show Let’s Dance (slovenská obdoba StarDance), v nichž Modrovský soutěžil, už ho slovenští diváci v letošní podzimní řadě neuvidí.

Důvodem je podle serveru pluska.sk to, že Markíza odmítla najmout do letošní řady holandského tanečníka pro homosexuální pár Lennyho Gouwereka, protože požadoval honorář ve výši 6 tisíc euro, což je asi 150 tisíc korun, a to se Markíze zdálo příliš. Modrovský se proto údajně urazil, neboť se »holandských« námluv účastnil a prohlásil, že když ne Lenny, tak ani on ne.

Mnozí ale spekulují nad tím, že za vyhazov z dobře placené show může Petrova »bývalka« Adela. Zklamal ji prý natolik, že ho nechce ani vidět, natož s ním spolupracovat. A zatímco nejslavnější slovenská moderátorka k nahrazení není, tanečníků ochotných soutěžit v Let’s Dance je pořád dost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.