Krásná Jennifer Lopez: Rozchod kvůli nahotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krásná Jennifer Lopez: Rozchod kvůli nahotě!

Jennifer a Marc patřili k nejkrásnějším párům Hollywoodu.
Jennifer a Marc patřili k nejkrásnějším párům Hollywoodu. (Profimedia.cz, ara)

Jennifer Lopez (41) a její manžel Marc Anthony (42) měli být mezi celebritami, které si mohly na večeři Britské akademie v Los Angeles potřást rukou se vzácnými hosty – princem Williamem (29) a jeho chotí Catherine (29).

Jenže krátce před slavnostním večerem došlo u manželského páru k ostré výměně názorů. „Je konec!“ vykřikla nakonec Lopez, která na večeři dorazila se svou matkou Guadalupe.

V provokativní zelené róbě od Pucciho vypadala JLo ten večer prostě úchvatně. Jen málokdo si všiml podstatného detailu. Na její ruce poprvé chyběl snubní prsten!

Vysvětlení podala Lopez až o týden později: „Já a Marc Anthony jsme se rozhodli ukončit naše manželství,“ oznámila světu. Anthony a Lopez jsou manželé od roku 2007, mají spolu dvojčata Maxe a Emme (3). Jedním z důvodů rozchodu je i fakt, že se Lopez rozhodla účinkovat zcela nahá v komedii What To Expect When You Are Expecting (Co očekávat, když jste v očekávání). To ale žárlivý Anthony nedokázal rozdýchat.

„Kontroloval ji na každém kroku,“ potvrzuje její vizážista Philip Bloch a doplňuje další důvody rozchodu. „Na začátku se velmi milovali. Ale hádky nastaly v roce 2008,  to se do domu Jennifer nastěhovala její matka, aby jí pomohla s dvojčaty.

Anthony navíc dlužil miliony dolarů na daních z nemovitosti. Nemohli se taky domluvit, zda budou žít v New Yorku či Malibu.“ Dvakrát rozvedená Lopez chtěla manželství zachránit s tím, že se podvolí Anthonymu a odstěhuje do New Yorku.  Bylo ale už pozdě. Ti dva se nedokázali vystát.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.