Lewis Hamilton & zpěvačka Nicole Scherzinger: Tajné zásnuby na jachtě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lewis Hamilton & zpěvačka Nicole Scherzinger: Tajné zásnuby na jachtě!

Na konci téhle plavby už byli z obou snoubenci.
Na konci téhle plavby už byli z obou snoubenci. (Profimedia.cz, ara)

Na začátku loňského roku se podle svých slov rozešli, před pár týdny se tajně zasnoubili! Pilot F1 Lewis Hamilton (26) a temperamentní zpěvačka Nicole Scherzinger (32) po čtyřleté známosti směřují ke svatbě. Prý bude co nevidět…

Všechno mělo zůstat v tajnosti, jenže celou věc »propálil« v rozhovoru pro britský deník Daily Mail zpěvaččin otec.

Hamilton prý v sobě objevil velkého romantika. Svou milou pozval koncem května v Monaku na luxusní jachtu; za Azurovým pobřežím se slunce dotýkalo hladiny Středozemního moře, když se k ní sklonil a šeptem se zeptal: „Vezmeš si mě?“ A tlumené šero na palubě jachty rozzářil jas dvou snubních prstýnků!

Lewis podle zvyku nejdřív nekoupil zásnubní šperky, ale šel na to rovnou zostra! Možná tušil, že tou nabídkou Nicole uzemní. Pro ni vybral prstýnek složený ze tří kroužků, hustě posázený diamanty, sobě stejně zdobený platinový kousek. Oba dohromady za 500 000 liber (asi 14 mil. Kč)!

Pro mistra světa z roku 2008 to ovšem zas taková pálka nebyla, ročně si vydělá čtyřicetkrát tolik… „Zlato, do dvou let budou na našich prstech u oltáře,“ řekl pak Hamilton podle kamaráda slavného páru. „Nicole byla dojatá. Plakala štěstím,“ dodal známý.

Zpěvačka je nyní porotkyní americké verze soutěže X Factor, přesto se proslýchá, že se vdá už brzy. „Najde si určitě čas, aby svatbu naplánovala,“ nechal se slyšet Hamilton.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.