Hvězda Novy Lucie Borhyová: Ze syna roste krasavec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Novy Lucie Borhyová: Ze syna roste krasavec!

Syn Lucie Borhyové Lucas je krásným mixem vnadné moderátorky a jejího řeckého partnera Nika Papadakise.
Syn Lucie Borhyové Lucas je krásným mixem vnadné moderátorky a jejího řeckého partnera Nika Papadakise. (Aha! – Marek Pátek, Showpix)

Moderátorka Lucie Borhyová (33) poprvé od porodu vyrazila do společnosti se svým synem. A z Lucase (2,5 roku), kterého má s řeckým přítelem Nikem Papadakisem (34), roste opravdový krasavec. Komu je tenhle klouček s čokoládovýma očima a plnými rtíky víc podobný?

„Je namixovaný. Těžko říct, já to sama nedokážu posoudit. Když s Nikem na procházkách potkáváme lidi, tak nám polovina říká, že je celý tatínek, a ta druhá polovina zas říká, že je celý po mně,“ smála se Lucie Borhyová.

„To se ukáže až časem, ale je pravda, že když se malý narodil, tak mi přišlo, že je zmenšeninou přítele, že je celý on. Teď jde spíš do mé podoby, takže si ještě musíme počkat, jak se to vyvine,“ dodala Borhyová, jejíž syn bude nejspíš hudebníkem.

„Ještě je dost malý na to, aby se projevovaly jeho vlohy, ale řekla bych, že je hudebně nadaný. Rád hraje na různé hudební nástroje, zpívá a tancuje, takže to vypadá, že se vydá spíš tímto směrem. Ale baví ho i klasické klučičí věci, kdy kope do míče a hraje fotbal,“ dodala Borhyová.

Malý fotbalista ale zcela jistě vyroste z Radečka Kováče (2 roky), kterého přivedla maminka Klára Medková (27). Ta svému manželovi, fotbalistovi Radoslavu Kováčovi (31) před dvěma měsíci porodila syna Davida.

A co jiné maminy?




Přečtěte si
cvifrhofr
27. 7. 2011 • 13:16

Podle mne je to docela obyčejné dítě a na budou cího krasavce opravdu nevypadá.Jestlu bude mít pusu po L.Borhyové.tak nazdar.Ta má tu tlamu jako zakusovačka hadů.Každá rádoby celebrita si myslí,že její dítě je něco vyjímečného.Opak je pravdou.Je to docela nepěkné,roztlemené dítě.Howg.

solochov
19. 7. 2011 • 11:30

Jenže ty děti z Bertramky jsou opravdu pohledné, kdežto tento chlapeček...opravdu nic moc, starý-mladý.

boening737
18. 7. 2011 • 21:41

Mluv za sebe ty z kurwy synu, tebe maji na kazde diskuzi plne zuby, ale to bys musel umet cist, co si o tobe lidi mysli. je zajimave, ze jenom tebe vsichni posilaji do ***e. Me dedku bolsevickej nenaseres, ja te mam u ***e, ale on se najde nekdo kdo ti tu tvoji fasadu srovna. Opakujes se porad dokola, protoze jsi blbej jako tago a uz nevis, co psat, tak kazdemu kdo se do tebe naveze pises jedno a to same. Tvoje IQ na vic nestaci, ty vylizanej kretene. Jsi mi jedine pro smich, za vic nestojis, dedku plesnivej, starej a smradlavej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.