Paľo Habera a Adela Banášová: Tajná noční schůzka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Paľo Habera a Adela Banášová: Tajná noční schůzka!

Dohadovali si Habera s Banášovou v pražské restauraci nový kšeft?
Dohadovali si Habera s Banášovou v pražské restauraci nový kšeft? (Aha! – Marek Pátek)

Smutek po rozchodu s tanečníkem Peterem Modrovským (27), s nímž Adela Banášová (30) žila dva roky, chce zahnat prací. Deník Aha! vtipnou moderátorku načapal při tajné schůzce se zpěvákem Paľem Haberou (49)!

S Haberou se Banášová seznámila při první řadě Česko Slovenské SuperStar, kterou Banášová moderovala s Leošem Marešem (35) a kde Habera seděl v porotě. Coby porotci se potkali také v »novácké« Talentmanii.

„Oba si padli do noty nejen po pracovní stránce, ale hlavně lidsky, spojuje je podobný smysl pro humor. Bylo tedy jen otázkou času, kdy spolu zase něco podniknou,“ řekl Aha! zdroj z Haberova okolí.

A jelikož Habera s manželkou Danielou Peštovou (40) a dětmi Paulem Henrym (2), Ellou (8) a Yannickem (14, z předchozího manželství Peštové) bydlí v pražských Hodkovičkách a Adelu po rozchodu v Bratislavě nic nedrží, sešli se v Praze.

Podle našich informací šlo o nový projekt, v němž spolu budou spolupracovat. Jde zřejmě o slovenskou soutěž Let´s Dance, kterou by měla Banášová moderovat a Habera být v porotě.



Přečtěte si
milady
13. 9. 2011 • 14:48

..ze im trosku unikaju fakty - oni dvaja sa poznaju uz z prvej serie Slovenskej Superstar, ktora bola pred x rokmi.. ale hlavne, ze sme vsetci zdravi ;)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.