Jennifer Lopez a Marc Anthony: Rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jennifer Lopez a Marc Anthony: Rozvod!

Jennifer a Marc patřili k nejkrásnějším párům Hollywoodu.
Jennifer a Marc patřili k nejkrásnějším párům Hollywoodu. (Profimedia.cz, ara)

Ta zpráva všechny zasáhla jako blesk z čistého nebe. Doposud patřili zpěvačka Jennifer Lopez (41) a její manžel Marc Anthony (42) k nejharmoničtějším párům Hollywoodu. Jenže teď je všemu konec! Pár snů se rozvádí.

Rodiče tříletých dvojčat Maxe a Emme udělali křížek za sedmiletým manželstvím v šokujícím veřejném prohlášení: „Rozhodli jsme se ukončit naše manželství. Je to bolestné období pro všechny zúčastněné, proto vás žádáme o respektování našeho soukromí,“ píše se v něm.

A důvod rozchodu? Spekuluje se o tom, že to měly být nahé scény, které má Lopez natočit pro film What To Expect When You Are Expecting (Co očekávat, když jste v očekávání). Manželský pár fotografové naposledy zvěčnili letos 10. června. Tehdy ovšem nebylo znát, že to mezi nimi skřípe.

O měsíc později na večeři Britské akademie pro filmové a televizní umění v Los Angeles už ale Anthony chyběl. Vedle Jennifer si rukou s princem Williamem a vévodkyní Catherine potřásla její maminka Guadalupe.

Anthony a Lopez se stali párem v lednu 2004,  tři týdny poté, co ona zrušila zasnoubení s hercem Benem Affleckem (39). A jen krátce po Anthonyho rozvodu s bývalou Miss Universe Dyanarou Torres (36).

Lopez ale s Anthonym chodila už dříve, rozešli se, protože se nechtěli usadit. Jennifer si poté vzala restauratéra Ojaniho Noa, s nímž se v roce 1998 rozvedla. V letech 2001 – 2003 byla vdaná za tanečníka Crise Judda.



Přečtěte si
marie.g
17. 7. 2011 • 12:25

Kdepak láska, rozum, rozum a pak to vydrží....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.