Michaela Ochotská: S cizím chlapem v drahém bentley! Kamarád, nebo milenec? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Michaela Ochotská: S cizím chlapem v drahém bentley! Kamarád, nebo milenec?

Michaela Ochotská byla přistižena s cizím mužem v luxusním bentley.
Michaela Ochotská byla přistižena s cizím mužem v luxusním bentley. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Michaela Ochotská (26) nechce o svatbě se svým slovenským přítelem, boháčem Adrianem Pituchem (29), ani slyšet. Že by byl vztah před krachem? Ve čtvrtek v noci tyto spekulace sexy moderátorka Novy jen přiživila.

V luxusním černém bentley ji totiž vezl domů mladý muž se snubákem na ruce, který se velmi snažil, aby nikdo z fotografů, které v centru míjeli, nezachytil jeho tvář...

„Adrian je zrovna na Slovensku,“ brání se Ochotská spekulacím, že vyměnila bohatého přítele za ještě bohatšího milence. Pituch už je ale na Slovensku nějak podezřele dlouho – vždyť v posledním půlroce Míša strávila všechny své dovolené ve společnosti kamarádek nebo rodičů.

A čtvrteční večer zase s pohledným mladíkem, který – podle vozu za zhruba šest milionů – rozhodně nemá hluboko do kapsy. „To byl Aleš, manžel mé kamarádky, která slavila narozeniny. On jediný nepil, tak mě odvezl domů,“ snažila se vysvětlit prekérní situaci Michaela.

Samotný vznik fotografií však provázela velmi komická etuda. Bentley se totiž dostalo do zácpy v Dušní ulici zrovna v místě, kde se rojili novináři na oslavách jednoho baru! Míša i její společník se pak v autě snažili velmi komicky skrývat za stínítky či dlaněmi, vidět na ně ale bylo jako do akvária...

Kdo asi hladí její ňadra?

Pátek si Míša užila ve společnosti svého psa Charlieho. „Byl mu rok, takže jsem mu upekla dort a pozvala pár přátel,“ řekla deníku Aha! Michaela, jež vystavovala svá nádherná ňadra na zahradě svého domu v Praze-Šeberově. Který pán je asi tak večer hladil...?



Přečtěte si
rachellka
16. 7. 2011 • 21:07

urna
16. 7. 2011 • 19:21

strasne zoufala ta ma misto mozku v hlave pokladnicku nahani mejetne muze , protoze ji trci slama z Bruntalska a boji se boji byt zase chuda Nicka ale neni dobra v posteli, neni snaziva a prilis se upina ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.