Erbová a Řepka: Podvod s novým domem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Erbová a Řepka: Podvod s novým domem!

Vlaďka Erbová sice v domě žije s Tomášem Řepkou, nemovitost ale koupila sama za půjčené peníze.
Vlaďka Erbová sice v domě žije s Tomášem Řepkou, nemovitost ale koupila sama za půjčené peníze. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Modelka Vlaďka Erbová (30) a fotbalista Tomáš Řepka (37) mají velké starosti s novým domem, který modelka koupila v Černošicích za Prahou.

Makléř, jenž jim zprostředkoval koupi, je podle jejich slov podvedl! Prodal jim sice dům za dvacet milionů korun, ale bez příjezdové cesty. „To jsme zjistili až ve chvíli, kdy nám banka najednou zastavila hypotéku,“ řekla deníku Aha!

Erbová, která si musela narychlo půjčit obrovský balík peněz. „Jinak bych přišla o opravdu velkou zálohu, kterou jsem složila,“ dodala.

Luxusní vilu nabízela začátkem roku realitní kancelář za cenu okolo dvaceti milionů korun. Takové nabídce neodolala modelka Vlaďka Erbová, která však netušila, kolik starostí jí tato »prokletá« vila ještě připraví.

Když už měla dojednanou hypotéku, zjistila, že nemá přístup do domu! Nepatřila jí totiž cesta vedoucí k pozemku. „To bylo velmi složité, bývalý majitel mi přes realitního makléře, kterého už nechci v životě vidět, prodal dům bez příjezdové cesty a banka mi zastavila hypotéku. Musela jsem si tedy půjčit peníze, ne od Tomáše, abych nepřišla o tu velkou zálohu, kterou jsem za dům dala,“ řekla Erbová, jež začala vyjednávat o koupi cesty, aby vůbec mohla do své drahé vily.

„Teď jsem za sto tisíc koupila příjezdovou cestu, banka mi tedy konečně dala hypotéku, kterou budu splácet všechny ty půjčky,“ řekla modelka. Ač výše měsíční splátky hypotéky činí 50 tisíc korun, na financování se nijak nepodílí její partner. „Ten dům jsme nekoupili s Tomášem společně. Jsem na to sama,“ potvrdila Erbová.

Co všechno je ve vile

✔  pět ložnic

✔ dvě šatny

✔ tři koupelny

✔ šest toalet

✔ pracovna

✔ herna

✔ půda

✔ prádelna

✔  venkovní terasa s vytápěným bazénem atypického tvaru

✔  nádherná zahrada o výměře přes 1500 m2



Přečtěte si
rachellka
16. 7. 2011 • 09:11

Přesně tak! Nemám v zásadě nic proti modelkám, ale tuto fakt nesnáším!! Žije jen z toho, že se přilepí na někoho jiného!

rachellka
16. 7. 2011 • 09:10

To je jasný, kde by na to ta ku.vi.ka vzala?!! Je to obyčejná špína!! Je jasný, že bez Řepky by neměla ani na zahradu z toho domu.

urna
16. 7. 2011 • 06:39

to jo souhlas kundi.ka vi jak na to spravne von vypada tupe Repous a soli no jo neni to tak stare a skvrnite jako Gott na to se da vlezt

urna
16. 7. 2011 • 06:37

jake nestesti?? toto prece neni nestesti , nestesti je bejt nemocnej, ale koupit tupe barak bez prijezdove cety no koment a jeste bude kikina tvrdil ze to zaplatila ona cosi po rozvodu stezovala ze nema penize a odesla s kufrem majtek a alimenty par korun ted kupuje za 20 mega z ceho? vzdyt je na par fotkach v Cr max..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.