Legenda Dallas: Patrick Duffy (Bobby Ewing): Přežil vlastní smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Legenda Dallas: Patrick Duffy (Bobby Ewing): Přežil vlastní smrt!

Patrick Duffy alias Bobby Ewing
Patrick Duffy alias Bobby Ewing (koláž ahaonline.cz)

Jako mladší a poctivější bratr musel roky čelit intrikám ďábelského »Džejára«. Bobby obstál na jedničku, ale Patricka Duffyho (62) jeho seriálová role po sedmi letech unavila...

Duffy měl pocit, že už na Southforku strávil příliš mnoho času a po hádce s produkcí ze seriálu odešel. Konec Bobbyho v Dallasu nastal poté, co jej autem přejela vlastní švagrová.

Zlý sen, který trval celý rok...

Fanoušci se ovšem s jeho smrtí nesmířili. Odchod Patricka Duffyho způsobil obrovské protesty, které nakonec producenty přiměly k radikálnímu kroku. S Duffym se udobřili a vyšším honorářem si zajistili jeho návrat do Dallasu. Vzkříšení zesnulého Bobbyho scénáristé dosáhli originálním způsobem. Celou sezónu z přelomu let 1985 a 1986 prohlásili za pouhý sen jeho ženy Pamely.

Krok za krokem z Dallasu

Duffy to ze všech herců z Dallasu zřejmě dotáhl nejdál. Kromě spousty filmových rolí si zahrál i postavu, která ho u diváků proslavila stejně jako Bobby Ewing. Coby občas jankovitý otec Frank Lambert ze seriálu Krok za krokem ukázal, že má dokonalý cit pro komediální role. Seriál běžel v premiéře v letech 1991 až 1998 a čeští diváci ho mohou sledovat i dnes.

Šťastné manželství i rodinná tragédie

PatrickDuffy měl v osobním životě šťastnou ruku. V 25 letech si při buddhistickém obřadu vzal o 10 let starší Carlyn Rosser, která mu dala syny Padraica (36) a Conora (31). Zažil však i velkou tragedii. Jeho rodiče, majitelé baru v Montaně, byli v roce 1986 při přepadení jejich podniku zastřeleni.

Bobbym až navěky

I přes spory z minulosti zůstal Duffy Dallasu věrný. Společně s představiteli Džejára (Larry Hagman) a Sue Ellen (Linda Gray) se objeví v nových dílech kultovního seriálu, jichž se dočkáme v roce 2013.



Přečtěte si
dzery
15. 7. 2011 • 08:13

Zrají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.