Alena Šeredová: Je potřetí těhotná?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alena Šeredová: Je potřetí těhotná?!

Je pod tunikou těhotenské bříško?
Je pod tunikou těhotenské bříško? (reprofoto Corriere TV)

Italský tisk zaplavily zprávy o tom, že je Alena Šeredová (33) potřetí těhotná. Touží snad, stejně jako Victoria Beckham, pořídit svým synům sestřičku?

Modelka Alena Šeredová, která si před několika týdny vzala v Praze dlouholetého přítele Gigiho Buffona za manžela, je zřejmě potřetí těhotná. Hojně o tom spekuluje italský bulvární tisk na základě fotografií, které paparazzi pořídil během její dovolené v letovisku Forte dei Marmi.

Na nich se totiž Aleně pod volnou tunikou rýsuje zakulacené bříško, na něž nejsme u modelky jejího formátu zvyklí. Podle velikosti by se dalo soudit, že byla modelka těhotná už 16. června, kdy se v Praze na Vyšehradě vdávala – volný střih šatů tak zřejmě nezvolila jen proto, že je »in«, ale i z prakticých důvodů.

Spekulace ještě víc podporují i ty snímky, kde Alena klábosí se svou kamarádkou a vyniká, jak se kráska »spravila« také v obličeji.

Šeredová zřejmě, stejně jako další fotbalová manželka Victoria Beckham, zatoužila po dvou synech Louisi Thomasovi (4) a Davidu Leem (4) mít ještě holčičku. Victorii se to však podařilo až na počtvrté. Bude mít Alena štěstí už teď?



Přečtěte si
ivoadler
14. 7. 2011 • 16:31

že se narodí dítě - pokud to nebude nějaký kripl. Aleně zřejmě vyšel její podnikatelský záměr - svého Gigiho prostě "urodila".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.