Livia Klausová: Vážné zdravotní problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Livia Klausová: Vážné zdravotní problémy!

Livia Klausová ještě v sobotu zářila na večírku, rovnou z něj ale odjela do nemocnice.
Livia Klausová ještě v sobotu zářila na večírku, rovnou z něj ale odjela do nemocnice. (Aha! – Martin Hykl)

Manželku prezidenta Václava Klause (70) Livii (67) trápí velké zdravotní problémy.

První dáma ČR Livia Klausová musela být v neděli hospitalizována na rehabilitační jednotce intenzivní péče (JIP) Fakultní nemocnice v pražském Motole. Ještě v sobotu se přitom účastnila závěrečného večírku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech... Co se stalo? Paní Livii zlobí páteř!

„Paní Klausová má bolesti páteře, proto byla na lůžkovém rehabilitačním oddělení JIP,“ prozradil deníku Aha! informovaný zdroj z okolí prezidentského páru. Proč prezidentova manželka leží na jednotce intenzivní péče? Znamená to, že její stav je natolik vážný?

„Toto oddělení je určeno pro obtížněji léčící se pacienty, kde je jim věnována větší péče a je tam také maximální dozor. Někteří VIP pacienti se tam umisťují, aby o ně bylo co nejlépe postaráno,“ popsala specifika oddělení jedna ze zaměstnankyň.

První dáma České republiky bezesporu mezi VIP pacienty motolské nemocnice patří. „Jde zřejmě o nějaký velmi bolestivý zánět okolo páteře,“ dodává zdroj.Že by to paní Livia přehnala s přílišným sezením v karlovarských kinech?

Vždyť celý týden strávila na festivalu a sledovala ty nejlepší snímky, její syn Václav Klaus mladší (42) jí ve Varech také představil svoji milenku, o šestnáct let mladší Lucii Hřebačkovou. Noční párty jí na zdravotním stavu taky určitě nepřidaly, stejně tak spánkový deficit, únava a vyčerpání...



Přečtěte si
carymary1
13. 7. 2011 • 23:02

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/156066/exkluzivni-foto-livia-klausova-odpociva-v-chorvats ku.html

majojo
13. 7. 2011 • 20:11

Kdo se to za ni koupe v Chorvatsku (bPlesk), když je tak marodná?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.