Dara Rolins roztoužila diváky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins roztoužila diváky!

Blond hříva, velký výstřih a koketní výrazy. Pánové se mohli z Dary Rolins zbláznit.
Blond hříva, velký výstřih a koketní výrazy. Pánové se mohli z Dary Rolins zbláznit.

PRAHA – „Dobre vieš, že ma chceš…,“ zpívala Dara Rolins (33) píseň Túžim na čtvrtých narozeninách hudební televizní stanice Óčko v Hany Bany. A nejen přítomným pánům se tajil dech.


Zpěvačka, která během dvou písniček vytvořila v klubu erotické dusno, ovšem po vystoupení hned odešla. Na pódiu ji zastoupila Česká Miss Renata Langmannová (20), která poctivě tančila až do rána!

Kliknutím zvětšeteLangmannová se ukázala jako největší taneční nadšenec. Zůstala jako jedna z posledních na parketu, ze kterého nechtěla jen tak odejít. Narozeniny Óčka, ale přilákaly i další celebrity. Hudebník Petr Janda vyvedl do společnosti svoji manželku Alici a večer využil k pracovní debatě s přáteli. Stejně jako loni i letos vystoupil na narozeninách Meky Žbirka s pěveckou kolegyní Martou. Zpěváka brzy čekají velké oslavy. „Budu slavit třicetileté působení na hudební scéně, které zahájím turné po Česku,“ řekl Žbirka, Kliknutím zvětšetekterý ke svému uměleckému bilancování právě vydává dvojalbum z toho nejlepšího, co doposud nazpíval.

Hosty příjemným hudebním přednesem překvapila třináctiletá vycházející hvězdička Ewa Farná, která má kořeny v Polsku. Kliknutím zvětšeteVečer ovšem nebyl jenom o hudbě. Své kouzelnické kousky předvedla modelka Martina Poulíčková se známým iluzionistou Pavlem Kožíškem. Nechyběla moderátorka Óčka Lejla Abbasová, která přišla s přítelem Prokopem. Rozruch na chvíli u mladých slečen způsobil zpěvák Sámer Issa. Ten své fanynky opravdu potěšil. Doprovod mu totiž nedělala jeho přítelkyně, modelka Agáta Hanychová, se kterou se zpěvák opakovaně rozchází a schází.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.