Zesnulá Milena Vostřáková: Pohřeb bude v pátek! Přijde i milenec Jandák? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zesnulá Milena Vostřáková: Pohřeb bude v pátek! Přijde i milenec Jandák?

Milenu Vostřákovou po celý život zdobil široký úsměv.
Milenu Vostřákovou po celý život zdobil široký úsměv. (ČTK, ara)

Pohřeb zesnulé legendární hlasatelky Mileny Vostřákové (†77) se uskuteční v pátek 15. července v PrazeStrašnicích. Mimo jiné by na něj měl dorazit i její bývalý milenec – herec a v současnosti poslanec za ČSSD Vítězslav Jandák (63).

„Je to strašně let, ale tehdy jsme si byli skutečně velice blízcí. Ona byla úžasná žena, velká dáma a byla nesmírně milá, příjemná, byla to profesionálka. Takových dobrých moderátorek a hlasatelek tu zas tak moc nebylo. A s minulým režimem si skutečně užila své. Moc mne mrzí, že odešla,“ řekl deníku Aha! Jandák.

Vostřáková byla za svůj život dvakrát vdaná. Poprvé za režiséra Miloslava Machatu (deník Aha! informoval v neděli), se kterým měla dceru Annu. Jejím druhým mužem byl scenárista Jiří Blažek.



Autor:  lbp

Přečtěte si
johanka
12. 7. 2011 • 09:26

Tak jsem opravdu na pochybách, protože jestli jsou všichni, kdo jsou bohatí podnikatelé tak pitomí, jako ten, co zde pod tímto nickem píše, tak se nedivím, jak to u nás vypadá..... Kdejaký blb je bohatypodnikatel-ubohost sama, co slovo, to perla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.