Splněný sen Tomáše Kluse: Zahrál si v pohádce Tajemství staré bambitky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Splněný sen Tomáše Kluse: Zahrál si v pohádce Tajemství staré bambitky

Tomáš Klus s Ewou Farnou
Tomáš Klus s Ewou Farnou (Aha! – David Kundrát)

Tomáš Klus (25) se po zpěvu opět vrhnul na herectví. Dočkal se vysněné role prince, kterého si zahrál v pohádce Tajemství staré bambitky.

K pohádce se Klus dostal poté, co v talkshow Všechnopárty prozradil své velké přání zahrát si prince. Už v polovině července odstartovalo natáčení, během něhož v létě zavítal štáb do Bítova, Kouřimi i Přerova na Labem.

Tajemství staré bambitky vypráví o lásce mezi princem Jakubem a loupežnickou dcerou Aničkou. Jakub v podání Tomáše Kluse musí ovšem před společným polibkem dospět a najít zodpovědnost, aby království zachránil před plány lstivých rádců.

Pohádka České televize je přehlídkou známých hereckých tváří. Nechybí ani pohádkový »veterán« Jan Čenský jako král Vilém, jehož ženu si hraje Tereza Kostková. Ondřej Vetchý se představil jako spravedlivý loupežník Karaba. Ve hvězdném obsazení figuruje i Jiří Lábus, Miroslav Vladyka, Luděk Sobota nebo Vilma Cibulková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.