Nový hit: Svatební šaty z dílny Walta Disneyho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nový hit: Svatební šaty z dílny Walta Disneyho!

Svatební šaty jako z pohádky.
Svatební šaty jako z pohádky. (reprofoto youtube.com)

Chcete na svatbě vypadat jako princezna? Pak je speciální kolekce svatebních šatů z dílny Walta Disneyho pro vás to pravé!

Snili jste vždy o třpytivých svatebních šatech jako z pohádky? Nejste sama. A právě pro všechny tyto ženy navrhl Alfred Angelo speciální kolekci šatů inspirovaných princeznami z kreslených pohádek od Walta Disneyho.

Za necelých 1 300 dolarů, což je v přepočtu  něco málo přes 21 000 korun, se můžete ve svůj svatební den cítit jako Popelka, Malá mořská víla, nebo exotická princezna Jasmína.

A v jakých šatech se vdávají české nevěsty? Podívejte se do galerie, kde se soutěží o nejkrásnější svatební fotku roku ZDE!



Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
29. 6. 2019 • 05:43

Tyjo, musím uznat, že vážně vypadají jako z pohádky. Kéž bych taky takové šaty měla, když jsem se vdávala. Jen tak mimochodem, když už jsme u těch svatebních šatů, tak před pár dny jsem narazila na tento článek: http­s://ww­w.mo­dadnes­.cz/ch­ysta­te-letos-vas-svatebni-den-v-tom-pripade-je-nejvyssi-cas-zacit-s-vyberem-svatebnich-satu/ který se týká toho jak a kdy vybrat ty pravé. Třeba to někomu příjde vhod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.