Těhotná Bruni: Romantika na liduprázdné pevnosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těhotná Bruni: Romantika na liduprázdné pevnosti

A jde se na pláž.
A jde se na pláž. (profimedia.cz)

První dáma Francie Carla Bruni (43) už za několik měsíců porodí svému manželovi Nicolasovi (52) potomka a bříško už se jí tak pěkně rýsuje. Potřebný klid si prezidentský pár dopřává v rezidenci na poloostrově, který mají jen sami pro sebe.

Poloostrov, nebo spíš výčnělek na jižním pobřeží Francie, na němž stojí pevnost Fort de Bregancon, se stal hostitelem francouzského prezidentského páru. Carla si tam ve společnosti svého manžela Nicolase Sarkozyho užívá romantické a téměř nikým nerušené chvíle. Zřejmě jedny z posledních, kdy tráví dovolenou jen ve dvou.

Už v říjnu by totiž měla Nicolasovi porodit děťátko a spekuluje se o tom, že je to kluk. Bývalé modelce se tak v plážových šatech už rýsuje značné bříško stejně jako Sarkozymu. Ten ho má ale nejspíš jen z vybraných francouzských specialit.

Ačkoliv si pár vybral takové místo k dovolené především kvůli soukromí, jsou jim stále v patách nejen paparazzi, ale i členové prezidentské ochranky. Speciálně vycvičení svalovci musí chtě nechtě třeba do vody, když si Nicolas s Carlou vzpomenou, že si jdou zaplavat do moře. A když si zrovna prezidentský pár vyznává lásku, raději odplavou o něco dál.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.