Kdo vyrazil na červený koberec se zraněnou nohou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kdo vyrazil na červený koberec se zraněnou nohou?

Roman Hajabáč vedle své milenky Tamary kulhal.
Roman Hajabáč vedle své milenky Tamary kulhal. (showpix.cz)

Napovíme vám, že jde o movitého muže slovenského původu, který v minulosti chodil například s modelkou Petrou Faltýnovou. A i do Karlových Varů přijel po boku krásné a úspěšné ženy. Ta je ale ještě vdaná.

Komu teď vytanulo na mysli jméno Roman Hajabáč (34), hádal správně. Ten přijel na filmový festival do Karlových Varů ve společnosti svého nového úlovku – o třináct let starší Tamary Kotvalové (47), majitelky několika obchodů na luxusní Pařížské třídě a stále ještě manželky bývalého středočeského hejtmana Petra Bendla.

Zatímco Tamara, která si vzala zpět jméno po druhém manželovi, pocházela po koberci ladným krokem v lodičkách na vysokém podpatku, Roman vedle ní ohyzdně kulhal. Na noze má sádru kvůli zranění, které utrpěl při fotbale. Alespoň však noha ladila k bílému plédu, který alespoň trochu Tamaru ochránil před téměř zimními teplotami, jenž dokonce některé VIP z Varů vyhnaly.

A jak se vytrvalci ubránili před zimou? Podívejte se do naší fotogalerie.



Přečtěte si
sacounbagoun
6. 7. 2011 • 23:38

tentokrát s Tebou musím souhlasit. Ani mně nic jméno Hajabáč nic neříká.

marie.g
5. 7. 2011 • 17:47

proč se tady zrušily mlékárny, například Radlická a jíme ZOOT. Co pojídají ti, co to tak rozhodli? Kašleme na KV, když se nám rozkutálely sýry.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.