Legendární »Brouk« Ringo Starr: Oslaví v Praze narozeniny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Legendární »Brouk« Ringo Starr: Oslaví v Praze narozeniny?

Ringo býval v Beatles bubeníkem a za »kotle« si při koncertech sedá i dnes.
Ringo býval v Beatles bubeníkem a za »kotle« si při koncertech sedá i dnes. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Čeští fanoušci legendární skupiny Beatles se konečně dočkali a poprvé mohli v akci přímo na pódiu vidět a slyšet zpívajícího bubeníka Ringo Starra (70)!

Ten prý v Praze oslaví i své nadcházející narozeniny, jež ho jinak čekají až příští čtvrtek!

Do Prahy přiletěl v úterý soukromým letadlem sedm minut před půlnocí z Budapešti. „Dámy a pánové, mnohokrát děkuji za uvítání ve vašem překrásném městě,“ řekl Starr čekajícím fanouškům a novinářům.

Rozdat autogramy ale odmítl. „Nedávám podpisy. Už jsem jich za život rozdal dost,“ vysvětlil Starr, který v Praze představil své loňské album »Y not« (Proč ne).

Přestože zahrál i některé písně z dob největší slávy »Brouků«, snažil se vlastní tvorbou vymanit ze stínu slavnějšího Paula McCartneyho (69). „Už jsem se s tím smířil, nebojuji proti tomu. I když je dost únavné, když vydáte desku a druhá otázka od novinářů zní: »Jak se má Paul McCartney?«,“ vysvětluje Ringo.

„Obvykle hraju dvanáct písniček a mezi nimi kapela dalších dvanáct. Tentokrát jsem ale přidal i dvě z nového alba,“ prozradil legendární bubeník, který včera před koncertem vyspával až do oběda.

Na procházku  Prahou ještě bude mít čas, zdrží až do soboty a podle spekulací by tady chtěl i předčasně oslavit své 71. narozeniny, které má za týden.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.