Leoš Mareš: výherce Ferrari jsem si vysnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš: výherce Ferrari jsem si vysnil!

Leoš je z výherce vozu nadšený.
Leoš je z výherce vozu nadšený. (Evropa 2)

Novopečený výherce Ferrari Leoše Mareše dnes dorazil do živého vysílání Evropy 2 a chvílemi se zdálo, že z nervozity i nenadálého štěstí omdlí.

Každý, kdo měl prozatím možnost potkat se s Ondřejem Pacholíkem, potvrdil, že lepšího výherce si pořadatelé soutěže z Evropy 2 nemohli přát.

„My jsme si tě normálně vysnili. Někoho takového jsme chtěli, aby to vyhrál. Buď holku a když kluka, tak takového. Který to má rád, nebude mít třeba moc peněz a bude to pro něj splněný sen,“ rozplýval se Leoš Mareš těsně před předáním Ferrari.



Hezký, milý a plachý kluk z Vrchlabí, který se poprvé dostal do světa celebrit, působí velmi skromně, přestože je jasné, že teď bude nějaký čas plnit přední stránky médií.

„Bojím se toho a za auto jsem strašně rád. Děkuju Evropě 2 a panu Marešovi, “ sděloval nervózně svoje první dojmy. A jak reagovalo na výhru Ondřejovo okolí? „Děti z dětského domova přiběhly a začaly se vyptávat, jaké to je vyhrát. Rodina z toho byla možná ještě víc mimo než já. Přítelkyně je šťastná a lidí, kteří by se chtěli svézt – ty ani nemůžu spočítat.“

První cesta Ondřeje s novým autem povede domů, kde Ferrari představí rodině a také dětem z dětského domova, kde pracuje. A náklady na ní nese velkoryse Leoš Mareš, který slíbil nejen do auta natankovat a koupit dálniční známku, ale jako bonus také umýt okýnka.

Můžeme prozradit i zákulisní informaci, že se na Ondřeje do vysílání chodily dívat zástupy dívek a žen z celého rádiového domu a nadšeně vzdychaly: Ten je tak sladký! Je jasné, že s naleštěným Ferrari si na něj přítelkyně bude muset dávat ještě větší pozor!



Přečtěte si
gambusino
30. 6. 2011 • 10:12

Pojistka a servis,to bude teda mazec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.