Alice Bendová: Koupila další dům za 7 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová: Koupila další dům za 7 milionů!

Alice Bendová
Alice Bendová (Foto Vendula Fantová, Make-up, vlasy a styling: Claudie Marčeková)

Sexy herečka Alice Bendová (37) si koupila další barák! A za hubičku rozhodně nebyl...

Poté, co nedávno vyšlo najevo, že s manželem Václavem (36) koupili činžovní dům v pražských Holešovicích a vzali si na něj patnáctimilionovou hypotéku, se tak jedná o druhou nemovitost, kterou si Alice v krátké době pořídila.

Za přízemní dům s velkou zahradou a bazénem v jednom z pražských satelitů zaplatila tentokrát »jen« sedm milionů korun. Dohromady tak utratila 22 milionů.

Na další dům Bendové upozornil deník Aha! jeden ze všímavých sousedů. „Paní Bendová se tu objevuje a diriguje přestavbu, teď sem třeba jedna firma ze Všeradic navážela štěpkocementové desky,“ říká soused.

„No, to zapřít nemůžu,“ reagovala na naše zjištění Bendová. „Beru to jako investici, rozhodně se nehodlám stěhovat. Třeba v něm jednou můžou bydlet děti. Dům teď stejně musí podstoupit rekonstrukci a pak se uvidí. Možná ho zatím pronajmeme,“ dodává někdejší hvězda seriálu televize Prima Velmi křehké vztahy či zábavné soutěže Hádej, kdo jsem!.

Hypotéku si na něj tentokrát nevzala, a z kapsy tak podle informací deníku Aha! musela vytáhnout zhruba sedm milionů korun.Podobně Alice investovala i do činžovního domu u pražského Výstaviště. Ten s manželem koupili v roce 2005 v rámci konkurzního řízení po zkrachovalé České straně národně sociální a v roce 2008 si na něj vzali obří patnáctimilionovou hypotéku!

Mají v něm vzniknout kanceláře k pronájmu – a vzhledem k tomu, že cena nebytových prostor v centru města roste, je nasnadě, že se jedná o dobrou investici na stáří... Zatím manželé se svými dětmi –  čtyřletým Vašíkem a roční Aličkou – žijí v domě Václavových rodičů v pražských Hodkovičkách.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.