Zdeněk Pohlreich: Šéf na grilu, ano. Šéf na molu, ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zdeněk Pohlreich: Šéf na grilu, ano. Šéf na molu, ne!

Co se týče jídla, má Pohlreich vytříbený vkus. To ale neplatí o jeho módních kreacích...
Co se týče jídla, má Pohlreich vytříbený vkus. To ale neplatí o jeho módních kreacích... (TV Prima)

Zdeněk Pohlreich (54) každé pondělí okouzluje diváky svými lahůdkami v pořadu televize Prima Šéf na grilu. V něm prostořeký šéfkuchař tvoří takové skvosty, že se jeho fandům před obrazovkami sbíhají sliny jen při pohledu na ně.

Když se ale včera večer podívali na Pohlreicha oblečeného v bláznivě barevné košili připomínající omalovánky, měli úsměv na rtu.

„Na natáčení se obléká sám, v tomhle je svérázný a hlavní pro něj je, aby se cítil pohodlně,“ prozradil Aha! zdroj ze štábu kulinářského pořadu. Pohlreichovi je to ale putna, nemusí válet v módě, stačí, když vládne za plotnou a nyní za grilem.



Přečtěte si
bedousek
28. 6. 2011 • 15:57

Nevím, proč stále ukazujete "mistra",který si pořád hladí holou hlavu a hrabe v nose.Ty spáleniny na drahém grilu dokáže i obyčejný chatař a to ještě nikdo neví,je-li to k jídlu. Z vybraného masa ugrilovat jídlo k jídlu, není problém,ale ať něco vykouzlí z masa od běžného řezníka.Takový Babica je sice šmudla, ale některá jeho jídla po vlastní úpravě jsou jedlá. Ale hlavně si na nic nehraje. Nevím, kolik zkušeností mohl v restauraci v Australii získat,takových je tam stovky a úroveň jeho vaření tomu odpovídá, ale pokud chce TV ukázat skutečné kuchařské umění,máme tu minimálně desítky vynikajících kuchařů,některých už penzistů, kteří prošli nejlepšími světovými kuchyněmi a kteří dovedou vysvětlit postup a chyby při přípravě pokrmů. nesmělo by ale platit heslo " Já na bráchu...."

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.