Iveta Bartošová z italského Gargana: Teď budu bydlet tady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Iveta Bartošová z italského Gargana: Teď budu bydlet tady!

Duo Bartucci po dlouhé cestě odpočívá na pohovce v salonku.
Duo Bartucci po dlouhé cestě odpočívá na pohovce v salonku. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Ruina, nebo zámek? O bydlení Domenika Martucciho (34) v italském městě Peschici se v Česku vyprávějí hotové báje. Deník Aha! se na místo vydal, aby se přesvědčil o tom, co Ivetu Bartošovou (45) na jihu Evropy čeká.

Zpěvačka tady rozhodně netrpí a už brzy tu přivítá svého syna Artura, kterého po vysvědčení přiveze Martucci.

Je tu o mě skvěle postaráno. Žiju si tu jako v bavlnce. A už se moc těším, až přijede Artur hned poté, co dostane vysvědčení,“ nechala se slyšet Bartošová. „Domenico za pár dní odjíždí do Prahy a vrátí se už s Arturem. Užijeme si to tady,“ říká zpěvačka, která na jihu Evropy zůstane. Není divu!

Městský palác rodiny Martucci se sice zvenku neliší od okolních domů, uvnitř si ale Iveta může klidně připadat jako hraběnka. Stylově vybavených pokojů s patřičným komfortem je tu víc než dost!

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Jeden z nich je už připravený i pro Artura, už se nemůžu dočkat, až tu bude s námi,“ těší se Bartošová, která odmítá, že by se na syna vykašlala. „Později přijede kvůli tomu, že musí do školy,“ vysvětluje, proč už její syn není s ní v Garganu.

Dokonce ani krátké odluky od Martucciho, který se vrací do Prahy, se nebojí.

„Cítím se tu mnohem líp než v Česku. Domenikova rodina mě skvěle přijala, z toho mám ohromnou radost,“ září Bartošová, kterou na jihu »zaměstnávají« hlavně procházky po okolí, koupání v moři a ochutnávání místních specialit.

„Miluju mořské plody, kterých si tady užiju dosyta,“ dodává zpěvačka. Kdy se vrátí do Čech? O tom Iveta zatím vůbec nechce slyšet.



Přečtěte si
marosko1
22. 8. 2011 • 08:57

Ty sa kontorlujes co pises. Aky duet ved ani spievat uz nevies stracas hlas necudujem sa nad tym skrekotom ze otvarali usta. A keby si mala zdravu pecen tak by si jeden mesiac nebola spuchnuta a druhy schudnuta alkohol totiz nici pecen a to roby z telom divy ako u teba. Chudak najviac lutujeme artura a daj ho prosim ta ostrihat.

brenda100
22. 8. 2011 • 07:41

No fakt ti nie je co zavidiet. Uz podla toho co pises a ako pises je jednoznacne ze si chora, nikdy by som nechcela dopadnut ako ty mam super odstrasujuci priklad nepit!!!! Ale fakt by ste mali zmiznut a neotravovat nech uz mame od vas pokoj, lebo nam to lezie uz slovakom aj cechom dost na nervy. Obdivujem Domenica ze sa stebou zahadzuje bud to hra alebo je divny.

marie.g
30. 6. 2011 • 16:12

no, to byla napříkald i Marily Monroe a svět ji obdivuje ještě dnes.....odkdy jsou herci a zpěváci nějak zvláště disciplinovaní?

marie.g
30. 6. 2011 • 16:09

já bych s ní nekončila, mohla se omluvit pro nemoc a to bylo nakonec i pravda.....Manažer s ní má nějakou smlouvu, takže by ji měl dát výpovědˇa ne končit ze dne na den. Ale myslím, že Iveta zpívat umí a najde manažera jiného.Tenhle pan Dušák dělal manažera Petru Mukovi,že?

turbulence
29. 6. 2011 • 12:36

AT tam zůstane a nevrací se kořala .....není naní nikdo zvědaví.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.