Zpěvačka Petra Janů: Propadla jsem bylinkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zpěvačka Petra Janů: Propadla jsem bylinkám!

Petra Janů
Petra Janů (Aha! – Martin Pekárek)

Zpěvačka Petra Janů (58) tráví každoročně léto na chalupě v jižních Čechách, kde si užívá klid a pohodu. „Nabírám tu energii. Koukám se do lesa a relaxuji,“ svěřuje se Petra.

„Miluji ty chvíle, kdy si lehnu na lehátko, popíjím kafčo a čtu si,“ říká zpěvačka, která však přiznává, že například s pěstováním ovoce to nepřehání. Poté, co prožila dětství mezi lány jahod, má k tomu totiž odpor.

„Víte, já vždycky říkám, že příroda dává hodně plodů najednou, což je zbytečné. Vždyť v obchodech toho přece vždycky mají dost,“ dodává s úsměvem. Jiné to je ovšem s květinami. Zpěvačka sází skalničky a v truhlíku pěstuje surfinie, chryzantémy a jiřiny.

„V poslední době jsem se ale hodně zaměřila na bylinky,“ vysvětluje Petra. Na zahradě u chalupy nechybí skleník. „Tam máme jako každý rok zasázena rajčata a okurky,“ dodává zpěvačka. Za poslední rok se v chalupě s manželem pustili i do rekonstrukce jedné místnosti.

„Provedli jsme tam izolaci a instalovali nový nábytek – rustikální,“ doplňuje Petra Janů.



Přečtěte si
taapa
26. 7. 2011 • 23:52

taapa
26. 7. 2011 • 23:51

Co vy proti té Petře máte? Ve dvou příspěvcích tolik zloby... Šlápla Vám někdy na kuří oko nebo co?!

spajka
28. 6. 2011 • 11:30

No,nevím,písničky žádné nové nemá,pořád staré fláky,které omílá dokola.Takže žádná sláva.Napsání hitu nestojí zrovna málo,takže je lepší investovat do bylinek,ty vyjdou podstatně levněji.Její sláva je dávno zašlá,za zenitem.Dnes dokonce vystupuje na akcích jako je např.Pouť Rádia Čas.Dřívě by se hvězda takového formátu k vystupování na lidové zábavě nepodvolila,protože by to bylo pod její úroveň.Dnes je ráda,že zazpívá aspoň tam.

hejhej
28. 6. 2011 • 10:29

Petra Janů zpívá nádherně.Její soukromí nás nemusí zajímat.Nežije skandálama,je dobrá zpěvačka,uživí se zpěvem.Že nemá děti je jen její věc a když má chalupu,na které ráda odpočívá,tak se s polu s manželem o ni stará.To je snad normální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.