Ruda z Ostravy: Adamec udělal z Cest domů druhou Ordinaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ruda z Ostravy: Adamec udělal z Cest domů druhou Ordinaci

Michal Kavalčík s Veronikou Novou
Michal Kavalčík s Veronikou Novou (Marek Pátek, David Kundrát, Petr Novotný)

Herec a moderátor Michal Kavalčík (36) alias Ruda z Ostravy není spokojený s úrovní českých seriálů. Cesty domů podle něj kopírují konkurenční Ordinaci v růžové zahradě.

Na Nově i Primě jsou vidět stejné herecké tváře a divák tak má při sledování televize zmatek. O českých seriálech má Michal Kavalčík přehled, protože jeho přítelkyně Veronika Nová (20) donedávna hrála v Ordinaci v růžové zahradě.

„Vadí mi situace, která teď nastala v seriálu Cesty domů na Primě. Režisér Adamec si pozval spoustu herců z konkurenční Ordinace na  Nově, a tak divák během dvou let kouká na dva podobné seriály z podobného prostředí, na podobné typy rolí a na stejné herce. Kdyby vzal jednoho, dva, chápu. Ale když se herci tak hromadně přelévají, nebaví mě to a přepínám,“ vyjádřil se k seriálům v magazínu Dnes.

A co na svého přítele prozradila Veronika Nová? „Moc pracuje a bere si práci domů. Trochu bojuju s jeho závislostí na internetu. Vím, k jeho práci to patří, ale občas to přehání,“ řekla herečka.



Přečtěte si
ivoadler
24. 6. 2011 • 11:35

Úroveň našich seriálů je vskutku děsivá, ale tak tomu je všude na světě. Je snad Tisíc a jedna noc lepší? Seriály prostě odpovídají vkusu a úrovni masového diváka. Za totáče platilo, že televize by měla kulturní úroveň diváka pozvedat. Teď platí - musíme se mu přizpůsobit. A je vymalováno.

pelagie
24. 6. 2011 • 09:26

ta holka voči ???? takovýho skřeta .....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.