Tereza Kostková: Prázdniny stráví na Mallorce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza Kostková: Prázdniny stráví na Mallorce

Tereza Kostková míří na Mallorku
Tereza Kostková míří na Mallorku (Aha! – Hykl, Pátek, Kundrát)

Herečka Tereza Kostková (35) si letos pojede od natáčení odpočinout na Mallorku. V srpnu se pak opět vrhne na natáčení nových dílů seriálu Cesty domů.

Cesta na Mallorku nebude její jedinou dovolenou. Už v červenci se vypravila do Chorvatska. „Bylo krásné počasí a příjemné moře, takže jsem do seriálu naskočila plná energie a odpočatá. Na Mallorce už jsme byli loni a vrátili jsme se moc spokojení. Pojedeme autem, vlakem, lodí, takže nás čeká dobrodružná a zajímavá cesta,“ řekla Kostková, která se v Cestách domů objeví od září.

Člověk má podle ní na prázdniny odjíždět s tím, že už se nemůže dočkat volna, a vracet se se steskem po domově.

Jitka Smutná si v létě užije vnuka

Její seriálová kolegyně Jitka Smutná (59) nedá příliš na výběr destinace, ale záleží jí na tom, s kým dovolenou prožije. „Dokážu ji strávit i úplně sama. Líbí se mi přírodní rezervace, umím si představit dovolenou někde na farmě péčí o zvířata nebo zahradu, stejně jako trávit dva týdny u moře. Moc ráda se totiž potápím. Nevyhledávám ohromné hotely, ráda se v cizí zemi potkávám s lidmi a komunikuju s nimi,“ prozradila představitelka Lídy Bernátové.

Prázdninové plány ale přizpůsobí své dceři, která v létě porodí chlapečka. Jitka Smutná si tak poprvé užije babičkovské povinnosti.

Petra Horváthová vyrazí »na zkušenou«

Petra Horváthová (26) ještě nemá rodinné závazky a může si tak dopřát dobrodružný výlet. „Nechci nic do puntíku plánovat, ale pohrávám si s nápadem jet někam tak říkajíc „na blint“ a hodně daleko. Uvažuju o New Yorku nebo Londýně a chtěla bych tam odjet sama. Ráda bych si totiž zdokonalila angličtinu, protože to, že anglicky nemluvím úplně dobře, začínám pociťovat trochu jako nevýhodu. Našetřila jsem si nějaké peníze a i jiné okolnosti nahrávají tomu, abych někam vyrazila,“ odhalila své plány.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.