Nejoblíbenější fotka ženicha? Nevěstin zadeček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nejoblíbenější fotka ženicha? Nevěstin zadeček!

Sexy nevěsta soutěží v kategorii Svatební divočina.
Sexy nevěsta soutěží v kategorii Svatební divočina. (svatebni fotka roku)

V soutěži Svatební fotka roku se začínají objevovat už i pěkně rozdováděné nebo zatraceně sexy fotky. Není divu, že právě tahle je ženichova nejoblíbenější.

Prozradila to na sebe sama krásná nevěsta Martina Vočková z Prahy. „Svatební veselí bylo v plném proudu, a tak jsem vyskočila na stůl a předcvičovala tanečky svatebčanům. tu fotku udělala moje kamarádka a je manželova nejoblíbenější,“ řekla.

Překrásnou svatbu měli manželé v Libeňském zámečku a svatební hostinu si pak dopřáli v romantickém prostředí Prokopského údolí, kde se odehrály všechny tradice, mezi nimiž nemohlo chybět i házení kytice. „Byl to nejkrásnější den našeho života,“ vzpomínala sexy nevěsta.

Do fotogalerie svateb se podívejte ZDE. Pokud byste se i vy chtěli zúčastnit atraktivní soutěže o ceny za více než 150 tisíc korun, neváhejte a nahrajte své svatební fotky do speciálu:
925406:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.