Jim Carrey: Život mu ničí tučňáci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jim Carrey: Život mu ničí tučňáci!

Pan Popper a jeho tučňáci
Pan Popper a jeho tučňáci (Bontonfilm)

Šestice tučňáků si vyhlédla byt Jima Carreyho jako svůj nový domov. Problém je v tom, že dorazili bez pozvání a po náročné cestě z Antarktidy odmítají další stěhování…

Carrey se dal po komediích Ace Ventura opět dohromady se zvířátky. Ve filmu Pan Popper a jeho tučňáci jej nezvaní hosté z Antarktidy musí přesvědčit o skutečných hodnotách, na něž při honbě za kariérou úplně zapomněl.

Pan Popper v podání Carreyho je rozvedený a své děti vídá jen o víkendu. Jeho život se však od základu změní poté, co ve svém luxusním bytě objeví podivnou zásilku s živým tučňákem. To, co nejprve vypadá jako nevydařený vtip, se promění v pořádné drama. Za tučňákem totiž dorazí i jeho pět bratříčků a Popperův domov pokryje led.

O hlavní roli pana Poppera byla v Hollywoodu velká tlačenice. Zdejší hvězdy totiž tučňáky milují a toužily se s nimi objevit v jednom filmu. „Tučňáci jsou nebezpečně nádherní. Jen několik zvířat ve vás dokáže probudit lásku. Je moc těžké být na tučňáka nazlobený. To je důvod, proč jsem roli vzal. Tučňáci jsou pro mne mánií,“ vyznal Jim Carrey lásku svým zvířecím miláčkům.

Přestože dnešní technika umožňuje digitální zázraky, naprostá většina scén se natáčela se speciálně vycvičenými živými tučňáky. Hlučouna, Ryzouna, Kapitán, Miláčka a Smraďoch si zahráli zástupci druhu Gentoo, pro něž jsou charakteristické bílé pruhy na hlavě a jasně oranžové nohy.

Podaří se Jimu Carreymu zvířecí návštěvu zkrotit? O tom se můžete od čtvrtka přesvědčit v kinech.

Prohlédněte si hollywoodské tučňáky v galerii. V horkém létě to může přijít vhod!




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.