Alena a Gigi Buffon: Fotky z utajené párty v Itálii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alena a Gigi Buffon: Fotky z utajené párty v Itálii!

Gianluigi Buffon vyměnil černý svatební oblek za švihácký bílý.
Gianluigi Buffon vyměnil černý svatební oblek za švihácký bílý. (Profimedia.cz, ara)

VIDEO Tenhle svatební obřad se pořádně protáhl... Manželé Gigi (33) a Alena (33) Buffonovi se ze čtvrteční veselky na pražském Vyšehradě a následného večírku přesunuli do domovské Itálie, kde v neděli udělali velkou párty pro kamarády a známé, na něž se v Česku nedostalo.

Místo: diskotéka a beach club Twiga, jejž vlastní bývalý šéf stáje Renault ve formuli 1 Flavio Briatore, na italské Riviéře v Toskánsku. Proč zrovna tam? Právě tady, v luxusním prostředí klubu pod rákosovými slunečníky, s lehátky okolo modravého bazénu, se před šesti lety dali dohromady.

Teď tu slavili oficiální vstup do společného života. Přišlo jim gratulovat na 150 hostů, mezi nimi třeba bývalý kouč národního týmu Marcello Lippi (s Buffonem v roce 2006 získali titul mistra světa), někdejší spoluhráči z reprezentace Andrea Pirlo, Ciro Ferrara, Demetrio Albertini (zaneprázdněný Pavel Nedvěd však opět chyběl), zpěvák Eros Ramazzotti či televizní moderátorka Simona Venturaová.

U bazénu se podávaly ústřice, suši, pilo se šampaňské, hosté korzovali s koktejly po pláži, pak se pokračovalo na diskotéce. Novomanželé, oba v bílém, tancovali až do noci. „Alena, s květinou ve vlasech, vypadala krásnější než kdy předtím,“ básní italská média.

Video se připravuje ...

Další kroky slavného páru povedou zřejmě na Seychely, které si zvolil za destinaci pro svatební cestu.



Přečtěte si
mirror
28. 6. 2011 • 16:04

jdi se léčit, na takový nechutný plesky není nikdo zvědavej, akorát to ukazuje, že závidíš nejspíš i ten přeblaf za polívku.. přeju jim to, byli na svatbě krásní, i když ona má nejspíš trochu nos nahoru a závidím to bydlení u moře..

tenerife
21. 6. 2011 • 13:09

jsou moc krásný pár,atmosféra na oslavě u moře musela být super,tak jim přeji krásný a spokojený život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.