Hrob Vladimíra Dlouhého: Nikdo tam nepřišel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrob Vladimíra Dlouhého: Nikdo tam nepřišel!

Vladimír Dlouhý
Vladimír Dlouhý (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Showpix.cz)

Včera uplynul rok od smrti Vladimíra Dlouhého (†52), který 20. června 2010 podlehl rakovině. Pro jeho manželku Petru Jungmanovou (39) je jeho odchod stále velmi citlivou záležitostí.

Smutné výročí si tak připomněla o samotě a k hrobu svého muže se ani nevydala! Spolu s pětiletými dvojčaty Honzíkem a Jiříkem se navíc hodlá vrátit do rodného Kladna.

Místo na Olšanských hřbitovech v Praze, kde je Dlouhý pochován, zůstalo včera opuštěné. Hercovo smutné výročí připomínaly jen dva čerstvé karafiáty... Nedorazila Mirkova žena, bratr Michal, ani nikdo z přátel či kolegů...

Vdova po známém herci se navíc rok po smrti svého chotě rozhodla opustit byt, v němž spolu žili. Byt v centru Prahy vymění za místo, kde sama vyrostla – stěhuje se do Kladna.

Proč? Pražský byt jí stále připomíná zesnulou lásku, navíc bydlení v centru Prahy na prestižní adrese je pro vdovu se dvěma dětmi zbytečný luxus. A domovem pro ni vždy bylo spíše Kladno...

„Je to moje rodiště, mám tam přátele a hlavně rodiče, což není jen obrovská pomoc s klukama. Je prostě nádhera být s nimi,“ říká Jungmanová. „Když jsem asi před dvěma lety jela poprvé kolem růžové školky v Kladně Na Vyhaslém, zašimralo mě v břiše, což je pokaždé znamení,“ tvrdí hvězda seriálu Ulice, která tak má vybránu i školku pro syny.

„Má úžasný systém s geniálními pomůckami. Už když jsem ji poprvé viděla, bylo mi jasné, že kdybychom měnili základnu, tak jedině za tuhle růžovou...,“ dodává vdova po slavném herci.



Přečtěte si
587587
22. 6. 2011 • 09:29

No, podle velikosti její role v Ulici, pracuje celkem dost, takže tady jsi trefil vedle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.