Sexy Dara Rolins: Kšeft snů! Vysedí si milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy Dara Rolins: Kšeft snů! Vysedí si milion!

Dara Rolins
Dara Rolins  (Aha! – David Kundrát)

Dara Rolins (38) má být jednou z hlavních hvězd slovenské taneční soutěže Let´s Dance, obdoby v Česku populární StarDance. Pohybově nadaná zpěvačka, kterou už do show jednou lákali, ale nemá zazářit na tanečním parketu, nýbrž coby porotkyně!

Tuto funkci už má ostatně zažitou z několika řad hudební SuperStar. Místo hodin dřiny na trénincích tak bude zpoza pultíku hodnotit výkony soutěžících, za což má ovšem opět slíbený hvězdný honorář. Mluví se až o částce 30 až 40 tisíc eur (cca 800 tisíc až milion korun).

Podle informací ze zákulisí je to zhruba dvojnásobek toho, co obdrží ostatní porotci. Pěkná sumička za »sezení na židli«.

„Dostaly jsme nabídku, kterou nyní zvažujeme. Je dost dobře možné, že se Dara v soutěži nakonec objeví, všechno je ale ještě předmětem dalších jednání,“ potvrdila informaci zpěvaččina manažerka Eva Skallová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.