Svatba na Jamajce: K podvazku se dávají pořádné »bombarďáky«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svatba na Jamajce: K podvazku se dávají pořádné »bombarďáky«!

Radek a Brigitte měli pohádkovou svatbu na Jamajce s jamajskými tradicemi.
Radek a Brigitte měli pohádkovou svatbu na Jamajce s jamajskými tradicemi. (svatební fotka roku)

Tak tohle může být pořádná inspirace pro finalistu SuperStar a známého milovníka Jamajky a reggae Michala Šepse! Do soutěže Svatbení fotka roku se přihlásil pár, který zpečetil svou lásku na Jamajce a podělili se tak s námi o netradiční zážitek.

Jak se ukazuje, na Jamajku naštěstí ještě trend vyhublosti nedorazil. Na česko-jamajské svatbě Radka a Brigitte totiž nebyly jen oblíbené nevěstiny podvazky. Připojily se i pořádně velké kalhot(k)y. Proč?

„Symbolizuje to blahobyt, který svatebčané novomanželům přejí,“ prozradila nám ženichova maminka Jana. Prozradila, že to nebyly jediné svatební zvyky, které syn se svojí vyvolenou dodrželi.

„Společně se navzájem krmili dortem, podobně, jako se u nás jí polévka, společně pili šampaňské, házela se kytice i podvazek. Obřad se všemi náležitostmi trval celé tři hodiny, ale bylo to opravdu překrásné, nejkrásnější svatba, kterou jsem kdy v životě zažila,“ rozplývala se paní Jana.

Novomanželé spolu žijí v Anglii, ale rozhodli se, že uspořádají svatbu v rodné zemi nevěsty – v jamajském kostelíčku a u svatebčanů tato volba sklidila velký úspěch. Zejména u ženichovy maminky. „Jsem na syna tak pyšná, splnil mi všechna přání, která jsem kdy měla a splnil mi i ta přání, o nichž jsem nikdy nedoufala, že by se mohla naplnit,“ dodává.

Na galerii z exotické svatby se podívejte ZDE.


Také jste měli svatbu? Pochlubte se svými fotkami v nové soutěži a vyhrajte ceny za 150 tisíc korun!

925406:gallery:true:true

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.